Kaspersky Hakkında Yanlış Bilgi

  • Konuyu başlatan Simo Hayha
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.555
S

Simo Hayha

Ziyaretçi
Arkadaşlar, bazı yorumlarda denk geldim, kaspersky sistemi yorar diye. Böyle bir şey yok. 7 senelik pc de kullanıyorum. En ufak bir kasma yok. Aynı şey norton için de geçerli. Bu ikisi 1 numaradır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, bazı yorumlarda denk geldim, kaspersky sistemi yorar diye. Böyle bir şey yok. 7 senelik pc de kullanıyorum. En ufak bir kasma yok. Aynı şey norton için de geçerli. Bu ikisi 1 numaradır.

Norton'u görev yöneticisinden kapatmaya çalışınca CPU kullanımı %70'i gördü. Makineyi 100 kere kapatıp açmama rağmen devam etti ve silmek zorunda kaldım. Biraz sıkıntılı norton bana göre.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende öyle bir sıkıntı yok. Norton İnternet security kullanıyorum şu an. Google chrome açıkken bile şu an baktım. Yüzde 1 oluyor. Bazen 3-4. Onun haricinde koruması güzel. Sizde virüs olabilir. Büyük ihtimalle bundan dolayıdır.
 
İkisini de kullandım, Kaspersky 'ın daha çok CPU kullandığını söyleyebilirim.
Onun haricinde Kaspersky' ın arayüzü ve kullanımı daha zor yani menü geçişleri vb. şeyler daha hantal gibi geldi bana.
 
İkisinide kullandım, kendi PC'im de Kaspersky var, diğer eski laptop'umda (6 senelik pentium T3400 ) ömrü bitti pc'nin kasma diye bir şey ikisinde de rastlamadım. Ama Windows ilk açıldığında Norton daha çabuk açılırdı, Kasperskyp PURE 3.0 yaklaşık 1 dakika daha geç açılıyor. Ama PC'nin yavaş çalışma durumu söz konusu değil. Ayrıca HaS arkadaş belki eski kaspersky sürümlerinde öyle bir durum olmuş olabilir ( şahsen kaç senedir kullanıyorum rastlamadım )...
 
Eskiler iyi bilir Norton çok ağır bir yazılımdı. Kaspersky ise Norton'a göre çok hafifti. Şimdi durum tersine döndü denebilir. Norton çok hafif, Kaspersky ise Norton'dan ağır ama yine de sisteminiz iyi ise sisteminizi zorlamaz.

Bu sizin kullandığınız sistem özellikleri ve uygulamalara göre değişebilmekte. Yeni sistemlerde ikisi de size hafif gelir.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı