Kaspersky hala alınır mı?

diamond_block

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX3060 Mobil İ711800H
1 yıl önce Kaspersky aldım Mart'ta bitiyor lisansı. Bilgisayara en fazla 2 virüs girdi onlara anında müdahale etti sonra bilgisayarı taradı ve hasar var mı diye baktı. Şimdi size soracağım bu antivirüs hala alınır mı?

Ekran görüntüsü 2025-02-13 141716.png

Fiyatı ne bilmiyorum ama senelerdir Norton kullanırım. Hatta şu anda Norton Gamers versiyonu yıllık 120 TL ve üç cihaza kadar da kurulabiliyor. Firewall ayarını da otomatik yerine manuel hale getirdim. Benden habersiz kuş uçmuyor desem yeridir. Ivır zıvır defalarca indirmişimdir ve hepsinde beni korumayı bilmiştir.

Ben antivirüsün kendimiz olduğunu düşünenlerdenim, nereden ne indirdiğinizi biliyorsanız asılsız kaynaklardan bilgisayarınıza herhangi bir şey yüklemiyorsanız gereksiz para gibi geliyor.

Elbette bende dikkatliyim şüphelendiğim dosyaları sanal PC'ye atıyorum fakat ne kadar dikkatli olursam olayım trojan girme riski var hiç beklenmedik bir EXE'den virüs girebilir

Fiyatı ne bilmiyorum ama senelerdir Norton kullanırım. Hatta şu anda Norton Gamers versiyonu yıllık 120 TL ve üç cihaza kadar da kurulabiliyor. Firewall ayarını da otomatik yerine manuel hale getirdim. Benden habersiz kuş uçmuyor desem yeridir. Ivır zıvır defalarca indirmişimdir ve hepsinde beni korumayı bilmiştir.
norton bi ara kullandım bidahada kullanmadım hangi siteye girersem tehlikeli dedi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı