Kaspersky hala alınır mı?

Antivirüs dediğin biraz paranoyak birazda psikopat olmalı. Virüse mız mızlık yapmamalı direk yumrukla dalmalı ve aşırı şüpheci olmalı. Virüs daha yaklaşırken bazukayı ateşlemeli. At yakalarsa ne yapalım diye sormamalı at yakaladıysan at gitsin işte bana ne soruyorsun değil mi? Delikanlı antivirüs bana sormayacak vurup indirecek sadece bildirecek. 🙂
bende işte virüse direk dalan bir antivirüse ihtiyacım var
  • Norton: %100 virüs tespit etme oranı
  • Kaspersky: %99.99 virüs tespit etme oranı

o yüzde 0.1 lik kısım bile bana gelir diye şüpheleniyorum o yüzden her virüsü tespit edebilecek bir antivirüse ihtiyacım var

Naptın kral bizi mazilere daldırdın be, kapsikiyi kurdum moruk ulan dedim noluyor ruslar mı saldırıyor ışık mışık çıktı.
Delikanlı adam antivirüs kullanmaz zaten doğru diyosun
korsan oyun indirmek için defenderı kapatanlar var 😁

efenim şuanda gerçek zamanlı korumada virüsleri tespit etme konusunda en iyi hangi antivirüsse onu alacağım

yapay zeka tespit etme yüzdesi olarak bunları söyledi bana norton ve kaspersky için:

• Norton: %100 virüs tespit etme oranı
  • Kaspersky: %99.99 virüs tespit etme oranı
Ek özellikler biraz zayıf kalabilir ama dosya antivirüsü olarak BitDefender şu an en iyi. Hem paranoyak hem psikopat vurduğunu indiriyor. Kaspersky ve Eset'de buna yakın ama ek özellikleri daha çok.

Al geç hocam. Fazla kafana takma. Ayarlarıyla ilgili kafana takılan bir şey olursa beni etiketleyip sorabilirsin.

Ek özellikler biraz zayıf kalabilir ama dosya antivirüsü olarak BitDefender şu an en iyi. Hem paranoyak hem psikopat vurduğunu indiriyor. Kaspersky ve Eset'de buna yakın ama ek özellikleri daha çok.
ek özellik derken hocam neyi kastediyorusunuz kasperskynin mesala ek vpn i parola yöneticisi bilgisayar hızlandırıcısı falan var onlardanmı

Ben Kaspersky kullanıyorum. Bence ideal fiyat olarakda öyle. Tabi yancılarıda yan cebe koyuyorum onlar zaten ücretsiz.
şuan kaspersky kullanıyorum fakat nortonuda denemeyi düşünüyorum 3 yıl önce kullandım en son memnun kalmadım sizce denemeye değer mi norton

Technopat Haberler

Geri
Yukarı