Kaspersky hiçbir şey indirilmemesine rağmen hızlı taramadaki uygulama sayısı arttı

Alperen_51

Picopat
Katılım
15 Haziran 2023
Mesajlar
997
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kaspersky ile hızlı taramada uygulama sayısı hep 65 çıkiyordu bir 2 haftadır tarayamıyordum. 67 olmuş ben bir şey indirmedim. Bu artma neden olabilir, virüs falan olabilir mi?
 
Mobil cihaz kullandığını konu başında niye yazmaz bir insan. Uygulama hem pc olsun hem mobil, arka planda bilmediğin bir sürü işlem dönüyor. Dosya da artar uygulama da. Artması abartı değilse zararlı olup olmadığına kafa yorun ilk olarak.
 
Mobil cihaz kullandığını konu başında niye yazmaz bir insan. Uygulama hem PC olsun hem mobil, arka planda bilmediğin bir sürü işlem dönüyor. Dosya da artar uygulama da. Artması abartı değilse zararlı olup olmadığına kafa yorun ilk olarak.

Belirtmediğim için özür dilerim. Kafa yorun demişsiniz ama anlayamadım orayı. Açıklarsan sevinirim. İyi akşamlar.
 
Kafa yorun demişsiniz ama anlayamadım orayı.
Orada belirttin kelme içinde zaten. Artması bir şey değiştirmiyor çok değilse zararlı değilse kafana takma diyorum. Zararlı ise zaten AV uyarı verirdi.
 
Yanlış anlaşılma olmasın ama sanırım biraz anksiyetik yapıya sahipsiniz. Uygulama sayıları tarama yaptıkça artabilir-azalabilir. Bu gayet normaldir. Tehdit tespit edilmediyse endişe edecek bir durum yok.

Hocam Kaspersky güvenilmez BitDefender indirip tarayın.
Ne kadar dandik bir yorumdur bu arkadaş. Bilginiz olmadan insanlara öneri de bulunmayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı