Kaspersky ile ayar yaptıktan sonra bilgisayar bozuldu

SemihDnz

Hectopat
Kaspersky ile bir ayar yaptım. Mp3 ikonu gitti, birlikte aç dediğimde ms-windows-store diye birşey çıktı.

Screenshot_1.png Screenshot_2.png 1709201947350.png

Son düzenleme:
Nasıl yapacağım?

Ashampoo'nun resmi web sitesinden (Ashampoo® WinOptimizer FREE) programı indirin ve kurulum işlemini tamamlayın.

Programı çalıştırdığınızda ana ekran karşınıza gelecektir. Bu ekran, programın sunduğu çeşitli modülleri içerir.

Her bir modül, bilgisayarınızın farklı bir yönünü optimize etmeye yarar. Örneğin, "ınternet temizleyici" modülü, internet geçmişinizi ve önbelleğinizi temizlerken, "kayıt defteri temizleyici" modülü ise kayıt defterindeki hataları düzeltir.

Senin burada "kayıt defteri temizleyici"yi kullanman gerek. Yani "registery" ismi kayıt demek yani "registery" varsa o modülle işlemi yapın.

Seçtiğiniz modüller için "analiz et" düğmesine tıklayın. Program, bilgisayarınızı tarar ve temizlenebilecek öğeleri listeler. Temizlemek istediğiniz öğeleri işaretleyin ve "temizle" düğmesine tıklayın.

Ashampoo'nun resmi web sitesinden (Ashampoo® WinOptimizer FREE) programı indirin ve kurulum işlemini tamamlayın.

Programı çalıştırdığınızda ana ekran karşınıza gelecektir. Bu ekran, programın sunduğu çeşitli modülleri içerir.

Her bir modül, bilgisayarınızın farklı bir yönünü optimize etmeye yarar. Örneğin, "ınternet temizleyici" modülü, internet geçmişinizi ve önbelleğinizi temizlerken, "kayıt defteri temizleyici" modülü ise kayıt defterindeki hataları düzeltir.

Senin burada "kayıt defteri temizleyici"yi kullanman gerek. Yani "registery" ismi kayıt demek yani "registery" varsa o modülle işlemi yapın.

Seçtiğiniz modüller için "analiz et" düğmesine tıklayın. Program, bilgisayarınızı tarar ve temizlenebilecek öğeleri listeler. Temizlemek istediğiniz öğeleri işaretleyin ve "temizle" düğmesine tıklayın.
Ücretsiz hali yok mu? Yoksa ben mi hata yapıyorum?
1709203852598.png

Bende Kaspersky kullanıyorum ayarlarının yaptım ama böyle hatayla karşılaşmadım.
Olayı baştan anlatayım. Birisi için müzik indiriyordum. USB belleği kontrol etmek için Karspersky açtım. Taradım birşey çıkmadı.Sonra tam tarama yaptım, o sırada ve bilgisayardan trojan çıktı. Temizle ve yeniden başlata tıkladım. Karspersky'de temizlerken müzik indiriyordum. Mp3 ikonu gitti. Sonra Chrome bozuldu, hiçbir uygulamaya giremedim. İzniniz yok gibi bir uyarı çıktı. Arkaplandaki uygulamalara bile bu uyarıyı verdi. Yeniden başlatınca böyle oldu. Umarım anlatabilmişimdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı