"Kaspersky ile tam tarama yapın!"

Avast'ın arayüzü hiçbir antivirüsle karşılaştırılamaz. En kullanışlısı Avast'ın arayüzüdür. Ek olarak antivirüsler sistem izlemez. Davranış tabanlı çalışır. Senin kameranı veya ekran görüntünü almazlar. Antivirüsü satın alırken kullanılan kart bilgileri ise çoğunlukla 3D Secure tarafından korunuyor. Alabilecekleri en fazla telefon numarası, IP adresi, cihaz modeli vb. olabilir ki onlarla da hiçbir şey yapamazlar.

O göz zevki mesela.

Bana Bitdefender'in arayüzü hoş geliyor.
Eki Görüntüle 885650
Bu da güzelmiş. Ama yine de Avast'ın son kullanıcıya hitap eden bir arayüzü var. Aslında şu ESET robotunu kaldırsalar keşke. Eskiden ESET kullanıyordum ama genel olarak bu sebepten bıraktım. Antivirüsün güven vermesi lazım, bana endişe veriyor.

Avast arayüzü:

Ne diyeyim eskiden korkuyordum o robottan

Burası forumun Mariana çukuru gibi. Dibi yok ve herkesin mesaj kasmak için yazdığı kategori. Artık mesajları gördükçe konulara yazasım gelmiyor. Etiketleyen arkadaşlar kusura bakmasınlar, biz yazıyoruz saçmalıkların arasında mesajımız kayboluyor. Zamanımıza yazık bizim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…