"Kaspersky ile tam tarama yapın!"

Geçen arayüzü beğenmedi diye başka bir AV önerisi isteyen adama çok kolay, sen kullanmayı bilmiyorsun diyordu biri :D

Bunun üstüne ben de konu açtım ve boş yere ben linç yedim.

Bir de şu var:

Avast'ın "A"sını duyan güvensiz diyor.

Eki Görüntüle 885626

Bu da My Kaspersky ile ilgili gizlilik ilkesi.

Ve bir de kullandığınız işletim sistemi dahi sizin donunuza kadar bilgi alıp sömürüyor. Neyin güvensizliği, anlamıyorum.
Ha bu arada o içerikleri gizlilik sekmesinden kapatabiliyorsunuz.
Avast'ın arayüzü hiçbir antivirüsle karşılaştırılamaz. En kullanışlısı Avast'ın arayüzüdür. Ek olarak antivirüsler sistem izlemez. Davranış tabanlı çalışır. Senin kameranı veya ekran görüntünü almazlar. Antivirüsü satın alırken kullanılan kart bilgileri ise çoğunlukla 3D Secure tarafından korunuyor. Alabilecekleri en fazla telefon numarası, IP adresi, cihaz modeli vb. olabilir ki onlarla da hiçbir şey yapamazlar.

Avast'ın arayüzü hiçbir antivirüsle karşılaştırılamaz. En kullanışlısı Avast'ın arayüzüdür.
O göz zevki mesela.

Bana Bitdefender'in arayüzü hoş geliyor.
1613669064730.png

O göz zevki mesela.

Bana Bitdefender'in arayüzü hoş geliyor.
Eki Görüntüle 885650
Bu da güzelmiş. Ama yine de Avast'ın son kullanıcıya hitap eden bir arayüzü var. Aslında şu ESET robotunu kaldırsalar keşke. Eskiden ESET kullanıyordum ama genel olarak bu sebepten bıraktım. Antivirüsün güven vermesi lazım, bana endişe veriyor.

Avast arayüzü:
1613669189301.png

Bu da güzelmiş. Ama yine de Avast'ın son kullanıcıya hitap eden bir arayüzü var. Aslında şu ESET robotunu kaldırsalar keşke. Eskiden ESET kullanıyordum ama genel olarak bu sebepten bıraktım.. Antivirüsün güven vermesi lazım, bana endişe veriyor.

Avast arayüzü:
Eki Görüntüle 885656
Ne diyeyim eskiden korkuyordum o robottan :D

Burası forumun Mariana çukuru gibi. Dibi yok ve herkesin mesaj kasmak için yazdığı kategori. Artık mesajları gördükçe konulara yazasım gelmiyor. Etiketleyen arkadaşlar kusura bakmasınlar, biz yazıyoruz saçmalıkların arasında mesajımız kayboluyor. Zamanımıza yazık bizim de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı