Kaspersky Internet Security nasıldır?

knizel

Megapat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Bugün araştırmalarım sonucunda ve güzel bir %50 kampanyası sonucunda Kaspersky Internet Security programını satın almaya karar kıldım. Almadan önce işin ehli insanlara bir iki soru sormak istedim. Öncelikle bu program nasıl sizce beğeniyor musunuz? Artıları neler? Bilgisayarı çok kastırıyor mu? İkinci olarak bunu satın alıp indirdikten sonra Microsoft'un Defender programı ile çakışır mı? Çakışıyorsa bunu engellemek için neler yapabilirim? Şimdiden çok teşekkür ederim.

İsterseniz deneme sürümünü indirin. Hem beğenirseniz alırsınız.

Gamer mode adı altında bir kampanya yapmışlar 14 gün içerisinde para iade garantisi veriyorlar bu yolla satın alıp deneyeceğim. Öneriniz ve cevabınız için çok teşekkür ederim.

Öncelikle, bu program nasıl sizce, beğeniyor musunuz?
Yaklaşık dört yıldır kullanıyorum ve oldukça beğeniyorum. En iyi antivirüs yazılımlarından.
Bilgisayarı çok kastırıyor mu?
Hayır, herhangi bir kasma yok.
Microsoft'un Defender programı ile çakışır mı?
Harici bir antivirüs kurduktan sonra Microsoft Defender devre dışı kalıyor, herhangi bir çakışma olmaz.

Nerede indirim yav? Biz de alırız belki...
Bu arada tek motorlu antivirüslerden Kaspersky gibisi yok...
Ardından abonelik alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı