Kaspersky Internet Security Nasıldır?

Blackss

Megapat
Makaleler
2
Bunu almayı düşünüyorum uygun fiyata buldum. Sizce iyi mi? Bilgisayarımı yormaz umarım. Intel I5 6500, 8 GB RAM sistemim var.

Bir de bunu kurunca Windows Defender kendini otomatik kapatıyor mu yoksa benim bir yerden kapamam mı gerekecek? İkisinin de çalışması boşuna boşuna sistemi yorar. Kaspersky tek başına yeter değil mi?

Virüs Programları bana gereksiz gibi geliyor. Kendi korumanısağlayabilirsin. Korsan Program indirmeyerek, Pop-up kaynayan sitelere girmemek, AdBlock kullanmak vs vs.

Kaspersky sisteme biraz fazla yük bindirir. Sisteminizin özellikleri yüksek fakat az da olsa FPS düşüşü yaşarsınız.

Virüs Programları bana gereksiz gibi geliyor. Kendi korumanısağlayabilirsin. Korsan Program indirmeyerek, Pop-up kaynayan sitelere girmemek, AdBlock kullanmak vs vs.

Kaspersky sisteme biraz fazla yük bindirir. Sisteminizin özellikleri yüksek fakat az da olsa FPS düşüşü yaşarsınız.
Giriyorum hocam her türlü siteye. Korsan morsan ne ararsan var onları da yapıyorum.

Giriyorum hocam her türlü siteye. Korsan morsan ne ararsan var onları da yapıyorum.
Crack işleri biraz sıkıntılı, sitelerden yine korunabilirsiniz reklamlara tıklamayarak ama crack’i illaki kuruyorsunuz. Virüs programını alsanız dahi ne kadar korur o da meçhul.

Zaten oyunlar ucuz indirimleri takip ederek neredeyse bedava fiyatına Steam’den oyun satın alabilirsiniz.

Yıllardır Anti Virüs yazılımı kullanmam bin bir çeşit siteye girerim burada önemli olan saçma sapan linklere tıklamamak, hiç bir Anti Virüs yazılımı %100 güvenlik sağlamaz. Gün geçtikçe virüs çeşitleri çıkıyor Anti Virüsler bile farkına varamıyor, burada dikkat ve biraz bilgi oldumu bence sıkıntı olmaz. Elimden gelse Windows Defenderi bile kökünden kaldıracağım.

Öyle bir şey mümkün değil.

1-Kaspersky'ın Free(Ücretsiz) versiyonu var. Onu bir kurup deneyin. Ayarlarını kontrol edin. Çünkü Önerilen ayar ve Genişletilmiş ayar gibi seçenekler var oradan ne kadar kasması gerektiğine siz karar veriyorsunuz.

2-Kaspersky kurulduğunda Windows Defender (Aktif Koruma) devre dışı kalır ama Windows Güvenlik Merkezinde seçenekler arasından Ayda 1 otomatik Windows Defender taraması ayarlayabilir veya Elle kendiniz tarama yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı