Kaspersky Internet Security vs Bitdefender Total Security

Kaspersky mı Bitdefender mi?

• Oy verenlerin toplamı
    22
Makaleler
7
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bir şey sorcağım. Kaspersky internet Security mi yoksa Bitdefender Total Security mi? Ve arkadaşlar lütfen açıklar mısınız? İyi yanlarını kötü yanlarını. Sadece Kaspersky falan demeyin lütfen. İyi yanlarını da, kötü yanlarını da açıklarsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky "Total Security" kullanıyorum. Güvenlik açığı taraması dahil var. Veritabanları çok geniş ve birçok virüsü bulabiliyor. Yeni sürümünü bypass etmenin zor olduğunu söyleyebilirim. Parolarınızı saklıyor, daha güçlü bir şifre için ne yapabileceğinizi yazıyor. Zararlı siteleri engelliyor. Ağ saldırılarını engelliyor. Uygulamaların tehlikeli davranışlarını engelliyor. Engellediklerini açabiliyorsunuz. Verilerinizi koruyor. Silinemeyen dosyaları öğütüyor. Sistemdeki sorunları çözüyor. Zararlı yazılımların verdiği hasarları düzeltebiliyor. VPN ile internette iz bırakmıyorsunuz. Arayüzü kolay ve hoş. Çok ağırda değil.

Bitdefender TS uzun süre kullandım ve güzel programdı fakat Kaspersky'ye göre biraz daha güçlü bir sistem istiyor. Bitdefender'a çok daha ucuza erişim sağlayabilirsiniz. İkisi de lider antivirüslerden. İkisi de üzmez, o yüzden kişisel karar verilmeli bence.

Tabii ki de Kaspersky.
Neden Kaspersky tam olarak açıklarmısınız?
Bu programları bir güvenlik paketinde zaten olması gereken özellikleri sıralayarak değerlendiremezsin. Kaspersky alanında hemen hemen her konuda daha iyi. Ücretsiz sürümü yeterlidir, satın alacaksan KIS al.
Tamam teşekkürler ama bilgisayarım birazcık kötü Kaspersky bilgisayarı çok kastırır mı?
Kaspersky "Total Security" kullanıyorum. Güvenlik açığı taraması dahil var. Veritabanları çok geniş ve birçok virüsü bulabiliyor. Yeni sürümünü bypass etmenin zor olduğunu söyleyebilirim. Parolarınızı saklıyor, daha güçlü bir şifre için ne yapabileceğinizi yazıyor. Zararlı siteleri engelliyor. Ağ saldırılarını engelliyor. Uygulamaların tehlikeli davranışlarını engelliyor. Engellediklerini açabiliyorsunuz. Verilerinizi koruyor. Silinemeyen dosyaları öğütüyor. Sistemdeki sorunları çözüyor. Zararlı yazılımların verdiği hasarları düzeltebiliyor. VPN ile internette iz bırakmıyorsunuz. Arayüzü kolay ve hoş. Çok ağırda değil.
Teşekkürler zaten Kaspersky almayı düşünüyorum ancak Total Security ile İnternet Security arasındaki fark nedir?

İkisi de kalite ve güvenlik olarak eşdeğerdir. Bunlara Norton'u da dahil edebilirsin. 3'ü de üzmez.
3'ünü de kullandım. Şuan Norton kullanıyorum. 3'ü arasından şu daha iyidir diyemem açıkçası.
Neden Kaspersky tam olarak açıklarmısınız?

Tamam teşekkürler ama bilgisayarım birazcık kötü Kaspersky bilgisayarı çok kastırır mı?

Teşekkürler zaten Kaspersky almayı düşünüyorum ancak Total Security ile İnternet Security arasındaki fark nedir?
Aralarında ki var Kaspersky'in sitesinde yazmakta.
Kaspersky Total Security 2021 | PC, Mac ve Android Koruması | Kaspersky

İkisi de kalite ve güvenlik olarak eşdeğerdir. Bunlara Norton'u da dahil edebilirsin. 3'ü de üzmez.
3'ünü de kullandım. Şuan Norton kullanıyorum. 3'ü arasından şu daha iyidir diyemem açıkçası.
Teşekkürler Norton'un sitesine baktım ancak denemek için bi version yok mu?

Ağır bir program değil fakat bunu bilmenin en iyi yolu ücretsiz sürümünü deneyip kendinizin görmesi. @unnamedington 'un açtığı rehberdeki ayarları uygulayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı