1.Evet,Günlük Hayat'ta İnternet koruması olarak kullanışlı bir Yazılımdır.
2.Ücretli sürümü var, 30 Günlük Deneme ile geliyor. Ücretsiz sürümü de bulunmakta.
3.Tarayıcı,WinRAR.

Sisteminiz, ve indirdiğiniz şeyler ne, ona göre yani. 4 GB RAM ile rahatça takılıyorum KASP ile. Defender gibi crack görünce ötmüyor, ve gerçekten koruyor.
Performans'ı kaybetmiyor oyundayken, ama benim PC'nin PSU sorunu var, kondansatör'ler sivilce gibi şişmiş, en ufak 2. program PC'yi kapatıyor. Kaspersky düşük modunda şuan o yüzden.
@bilinçli pars nı görünce zaten insan kullanmak ister.
Bana göre PC düzgün çalışıyorsa, girdiğniz siteler hayra yorulmuyorsa zorunlu!
Bedava versiyonunu kullanıyorum, gayet yeterli, ve gayet kullanışlı. Kullanışlı dan kastınız ne bilmiyorum ama kendi kendine işini yapıyor bir köşede. Bana fit-girlden spintires bakınca bildirim veriyor sadece, korsanın MP'si de çalışmıyor zaten, fitgirl de bozuk ISO veriyor zaten. Ne güzel bir antivirüs, hemen başka yerden indirmemi tembihliyor. Steam, sağlam vb.

- Evet
- Bedava versiyonu var.
- 7-Zip (WinRar'dan daha iyi. Ve bedava.)

Artık WinRAR sanki Windows'un kendi hizmetiymiş gibi hissettirmeye başladı da ondan . Adında bile "Win" var.
- Evet.
- Bedava versiyonu var.
- 7-ZIP (WinRAR'dan daha iyi.)

Katiyen reddediyorum

Hocam arkadaş Kaspersky'ın bilgisayarda olmazsa olmaz özellikte olan bir antivirüs mü olduğunu öğrenmek istemiş. Neden halen WinRar veya 7-Zip önerisi geliyor? Yoksa yanlış anlayan ben miyim?

Artık WinRAR sanki Windows'un kendi hizmetiymiş gibi hissettirmeye başladı da ondan . Adında bile "Win" var.

Katiyen reddediyorum
O zaman bende bir virüs yapayım adı da WinMemz olsun? Sende Windows'un uygulaması, kendi hizmeti dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…