Kaspersky kullanılmalı mı?

1.Evet,Günlük Hayat'ta İnternet koruması olarak kullanışlı bir Yazılımdır.
2.Ücretli sürümü var, 30 Günlük Deneme ile geliyor. Ücretsiz sürümü de bulunmakta.
3.Tarayıcı,WinRAR.

Sisteminiz, ve indirdiğiniz şeyler ne, ona göre yani. 4 GB RAM ile rahatça takılıyorum KASP ile. Defender gibi crack görünce ötmüyor, ve gerçekten koruyor.
Performans'ı kaybetmiyor oyundayken, ama benim PC'nin PSU sorunu var, kondansatör'ler sivilce gibi şişmiş, en ufak 2. program PC'yi kapatıyor. Kaspersky düşük modunda şuan o yüzden.
@bilinçli pars nı görünce zaten insan kullanmak ister.
Bana göre PC düzgün çalışıyorsa, girdiğniz siteler hayra yorulmuyorsa zorunlu!
Bedava versiyonunu kullanıyorum, gayet yeterli, ve gayet kullanışlı. Kullanışlı dan kastınız ne bilmiyorum ama kendi kendine işini yapıyor bir köşede. Bana fit-girlden spintires bakınca bildirim veriyor sadece, korsanın MP'si de çalışmıyor zaten, fitgirl de bozuk ISO veriyor zaten. Ne güzel bir antivirüs, hemen başka yerden indirmemi tembihliyor. Steam, sağlam vb.

Son soruya WinRAR yazdığına güldüm hocam kusura bakma :D
edit: Arkadaş Kaspersky'ın bilgisayarda olmazsa olmaz özellikte olan bir antivirüs mü olduğunu öğrenmek istemiş. Nedense herkes WinRAR yazmış ben buna takıldım.

Artık WinRAR sanki Windows'un kendi hizmetiymiş gibi hissettirmeye başladı da ondan :D. Adında bile "Win" var.
- Evet.
- Bedava versiyonu var.
- 7-ZIP (WinRAR'dan daha iyi.)

Katiyen reddediyorum :)

Artık WinRAR sanki Windows'un kendi hizmetiymiş gibi hissettirmeye başladı da ondan :D. Adında bile "Win" var.
3-bilgisayarda olmazsa olmaz dediğiniz bir program mı?
Hocam arkadaş Kaspersky'ın bilgisayarda olmazsa olmaz özellikte olan bir antivirüs mü olduğunu öğrenmek istemiş. Neden halen WinRar veya 7-Zip önerisi geliyor? Yoksa yanlış anlayan ben miyim?

Hocam arkadaş Kaspersky'ın bilgisayarda olmazsa olmaz özellikte olan bir antivirüs mü olduğunu öğrenmek istemiş. Neden halen WinRAR veya 7-ZIP önerisi geliyor? Yoksa yanlış anlayan ben miyim?

Hocam arkadaş "WinRAR seviyesinde sen düşün" demeye çalışıyor :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı