Kaspersky kullanılmalı mı?

3 tane var hangisini indireceğim?
Ekran Görüntüsü (27).png

Sisteminiz, ve indirdiğiniz şeyler ne, ona göre yani. 4 GB RAM ile rahatça takılıyorum KASP ile. Defender gibi crack görünce ötmüyor, ve gerçekten koruyor.
Performans'ı kaybetmiyor oyundayken, ama benim PC'nin PSU sorunu var, kondansatör'ler sivilce gibi şişmiş, en ufak 2. program PC'yi kapatıyor. Kaspersky düşük modunda şuan o yüzden.
@bilinçli pars nı görünce zaten insan kullanmak ister.
Bana göre PC düzgün çalışıyorsa, girdiğniz siteler hayra yorulmuyorsa zorunlu!
Bedava versiyonunu kullanıyorum, gayet yeterli, ve gayet kullanışlı. Kullanışlı dan kastınız ne bilmiyorum ama kendi kendine işini yapıyor bir köşede. Bana fit-girlden spintires bakınca bildirim veriyor sadece, korsanın MP'si de çalışmıyor zaten, fitgirl de bozuk ISO veriyor zaten. Ne güzel bir antivirüs, hemen başka yerden indirmemi tembihliyor. Steam, sağlam vb.
Sistemim imzamda yazıyor ve indirdiğim şeyler oyun mod yama dosyaları müzik siyasi videolar ama daha önce 2 defa yama indirecem diye pcyi virüse boğmuşluğum var.
Arkadaşlar 3. maddede size olmazsa olmaz program sormadım neden program yazıyorsunuz sadece kaspersky olmazsa olmaz mı diye soruyorum 🤣

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı