Aktif olarak Kaspersky kullanıyorum ama bu haberi görünce biraz çekindim açıkçası. Sizce herhangi bir sıkıntı çıkar mı?
Eki Görüntüle 1333851
Bugün Rusya'ya bir lafım yok ama sırf Rus diye o kadar karalanan şey var ki biraz önce övdüklerini Rus diye gömecekler. Ek olarak hala içiniz rahat etmez ise Norton veya BitDefender kullanırsınız ama ben Kaspersky'dan bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Bu aralar Kaspersky için özellikle karalama kampanyası yapılmaya başlandı.
Almanya siber yazılımcıları, Rus şirketi olan Anti-Virüs uygulaması Kaspersky'in savaş amaçlı kullanıcı verilerini kullanabileceğini ve uygulamanın acilen silinmesi konusunda vurgu yaptı.
Bu konudaki düşünceleriniz nedir? Kaspersky bırakılmalı mı?
İngiltere ülkesine en son şampiyonlar ligi kupası getiren Chelsea'ye bile acımadı yaptırımlar daha da çok Kaspersky'a da aynısını yaparlar.
Bu durum bunca zamandan beri biliniyorsa neden Ukrayna- Rusya savaşı esnasında paylaşılıyor. Rusya'nın yaptığı yanlış ama bu kadarı fazla artık.
Hem madem öyleydi şimdi mi haberi çıktı? Ve bu Ukrayna ve Rusya savaşının uzun zamandır çıkacağı belliydi. Bence klasik tıklama için yapılmış haberlerden. Ben kesin bir şey çıkmadıkça kullanmaya devam edeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.