Kaspersky Lab Tarama Sonuçları

özgür2

Megapat
Online Kaspersky Lab ile hızlı tarama yaptırdım şu sonuçlar çıktı:

• "Service termination timeout is out of admissible values"
  • "Autorun from hard drives is allowed"
  • "Autorun from network drives is enabled"
  • "CD/DVD autorun is enabled"
  • "Removable media autorun is enabled"
  • "Windows Explorer - show extensions of known file types"
  • "Microsoft Internet Explorer: delete non-standard header "
  • "Microsoft Internet Explorer - disable caching data received via protected channel"
  • "Microsoft Internet Explorer: disable sending error reports"
  • "Microsoft Internet Explorer: clear the list of trusted domains"
  • "Microsoft Internet Explorer: enable cache autocleanup on browser closing"
  • "Windows Explorer: display of known file types extensions is disabled"
  • "Microsoft Internet Explorer: start page reset"

Vulnerability scan sonucu bunlar. Güvenlik açıklarının kaynaklarını bildiriyor Bazı yerler açık kapatılması gerek bazıları kapalı açılması gerek gibi uyarılar mevcut :) Virüs tarama sonucu değil yani bunlar. Kaspersky indirip öyle deneyin.

Vulnerability scan sonucu bunlar. Güvenlik açıklarının kaynaklarını bildiriyor Bazı yerler açık kapatılması gerek bazıları kapalı açılması gerek gibi uyarılar mevcut :) Virüs tarama sonucu değil yani bunlar. Kaspersky indirip öyle deneyin.

Teşekkür ederim. Bu açıklar sorun yaratır mı, yaratırsa nasıl bu açıkları kapatabiliriz?

Sorun oluşturmaz , fixlemenize gerek yok fakat içiniz rahat edecekse Resimdeki gibi Fix it butonuna basmanız yeterli olacaktır.

Konu hakkındaki detaylı bilgiyi Murat Bey online olduğunda verecektir muhtemelen. Kendisi Kaspersky Lab Forum yöneticisidir.

pure3_9544_11_en13-190899.jpg

Teşekkür ederim. Bu açıklar sorun yaratır mı, yaratırsa nasıl bu açıkları kapatabiliriz?
Miller görsel açıklamayı yapmış, Ancak bu açıklar şu şekilde sorun yapabilir. Örneğin; Resimde bulunan Cd/Dvd Autorun : Bu CD veya DVD içlerine saklanmış virüs veya zararlıları veya Otomatik açılır bir veri yazılmış ise otomatik açılacak exe veya içeriğin zararlı olduğunda normal bir bilgisayarda direk içeri sızar :) Bunu fixlediğiniz takdirde Autorun ayar dosyasını etkisiz hale getirip cd veya dvd takdığınızda otomatik açılan veri açılmıyor ve virüsü içeri almamış oluyorsunuz(Manuel cd/dvd içeriğini çalıştırmadığınız takdirde).
Kısaca fixlemenizde yarar var, Resimde bulunan sadece Sondan 2. olanı fixlememeniz iyi olur.
Zaten Kaspersky olan bir bilgisayarda içine girdiğiniz takdir de bile zararlı ise demand scan otomatik zararlı varsa bulup etkisiz hale getirecekdir.
Not:Kaspersky Forum yöneticisi değilim sadece Türk Kaspersky kullanıcı sorunlarını orada da yardımcı olmak için yönetici ile beraber yardımcı oluyoruz :)

Miller'in gösterdiği seçenek yok ya da ben bulamadım. Other ıssues 12 sorun gösteriyor oraya bastığımda internet sayfasına yönlendiriyor. orda da düzeltme gözükmüyor. Online Kasprsky Lab Quik Scan ile taratırdım. Norton tam sistem tarama ile tarattırdım, Metroll.exe (Suspicious.Cloud.9) virüs tespit etti karantinaya aldı. Geri yüklesem sorun yaratır mı? Bir de Origin'de kuki (ingilizcesini hatırlayamadım) tespit etti bunlar sorun olur mu?

- - - Güncellendi - - -

Norton klasörünün içindeki Nıs.exe, ve Call of duty.exe (Call of Duty 2) CPU kullanımı çok fazla bu durum neden kayanaklanıyor, düzeltilebilinir mi?

Yanlış yerlerdesin. Kaspersky Virus Removal Tool Free Download - Removal Tools Kurulumsuz Kaspersky Virus Removal Tool 'u masaüstüne indirin. Sistem Geri Yükleme noktasını kapatıp , internet bağlantısını kesin.

Bilgisayarınızı yeniden başlatırken F8 e basarak Güvenli Modda PC'yi açın. Masaüstündeki Kasp. Vir. Rem. Tool'u çalıştırın. Tüm konumların seçili olmasını sağlayıp taramaya başlayın. Tarama sonrası çıkan zararlıları temizleyin.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00