Kaspersky Opera GX'in cache klasöründe trojan buldu

Hocam internete VirusTotal yazın sonra açıldığı zaman bir tane dosya seç diye bir yer çıkacaktır orada trojan olarak gösterdiği klasörü seçin ondan sonra done gibi bir şey çıkacak o dosya seçin yerinde ona tıklayın gerisini VirusTotal halledecektir ne olur ne olmaz diye bunu yapın bence hocam.

Tamam hocam çok teşekkürler.

Hocam internete VirusTotal yazın sonra açıldığı zaman bir tane dosya seç diye bir yer çıkacaktır orada trojan olarak gösterdiği klasörü seçin ondan sonra done gibi bir şey çıkacak o dosya seçin yerinde ona tıklayın gerisini VirusTotal halledecektir ne olur ne olmaz diye bunu yapın bence hocam.

Hocam seçiyorum ama done gibi bir şey çıkmıyor.

Kaspersky Opera GX'in klasöründe trojan buldu dünden beri bir program indirmeye çalışıyorum ve kendi sitesinden indirmeme rağmen virüs tespit edildi diyerek iptal ediliyor ancak Kaspersky karantina geçmişine baktım ve indirmeye çalıştığım saatlerde Opera GX'in cache > cache. Data, klasöründe virüs tespit etti ve silindi olarak gözüküyordu. İndirmeden kaynaklı bulaşmış olabilir mi?
Zararlı eklenti varsa da buluyor olabilir.

Resmi uzantılar mı, kontrol ettiniz mi?

Evet resmi uzantılar.

Resmi uzantılar mı, kontrol ettiniz mi?

Zaten 3 4 defa tarattım uyarı vermedi bir daha programla alakalı ya da herkesin daha yeni yeni yaşadığı false-positive sorunu.

Hocan seçtikten sonra sol alttan Tamam'a basmanız gerekiyor.

Hocam olmuyor dosyamı seçiyorum aç diyorum içindeki belgeleri açıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı