Kaspersky Plus almaya değer mi?

Arthur_Morgan35

Femtopat
Kaspersky Plus 1 yıllık 1 cihaz koruması 140 TL civarında bir şey. Yıllık bir abonelik için bu fiyatın gayet ucuz olduğunu fark ettim, sizce Kaspersky Plus almaya değer mi, koruma olarak iyi iş yapar mı?

Kaspersky Plus 1 yıllık 1 cihaz koruması 140 TL civarında bir şey. Yıllık bir abonelik için bu fiyatın gayet ucuz olduğunu fark ettim, sizce Kaspersky Plus almaya değer mi, koruma olarak iyi iş yapar mı?
Ücretsiz arıyorsan BitDefender önerimdir, ücretli alıyorsan Norton360 öneririm.

@Şebnem Ferah, yani şimdiye kadar çok fazla kez Kaspersky kullandım ve işime yaradığı çok oldu. Ama hep ya deneme sürümü ya da free sürümü kullandım. Norton hiç kullanmadım kendim bilmiyordum, BitDefender ise sanki biraz fazla kaynak kullanıyordu.

BitDefender'ın tespit edemeyip Kaspersky'nin tespit ettiği virüse denk gelmedim de bir ara sistemime virüs girmişti, Malwarebytes ve ESET'in tespit edemediğini Kaspersky tespit edip virüsü temizlemişti.

@Şebnem Ferah, yani şimdiye kadar çok fazla kez Kaspersky kullandım ve işime yaradığı çok oldu. Ama hep ya deneme sürümü ya da free sürümü kullandım. Norton hiç kullanmadım kendim bilmiyordum, BitDefender ise sanki biraz fazla kaynak kullanıyordu.
Ben BitDefender kullanmanı öneririm eğer ücretsiz kullanacaksan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı