Kaspersky Total Security Almaya Değer Mi?

Merhaba arkadaşlar. Şu anda bilgisayarımda Kaspersky Free kullanıyorum.
Ben tıkladığım her şeye dikkat eden bir insanımdır. Kendime ait tek bir USB belleğim var ve kendi bilgisayarım hariç hiçbir bilgisayara takmıyorum. Ayrıca warez yazılımlardan da mümkün olduğunca uzak duruyorum.
Kaspersky'nin resmi sitesinde 3 cihaz için 1 yıllık Total Security 325 TL'ye satılıyor. Diğer satıcıları araştırmadım fakat bir tanıdığım aynı ürünü 160 TL'ye aldığını söylüyordu.
Sizce bir premium antivirüs yazılımına 325 TL vermeye değer mi?
Not: Kesin alacağımdan konuyu açmadım. Şu anda zaten Free'nin koruması bana yetiyor. Fakat yine de sorayım dedim.
İnternet Security normal bir kullanıcı için yeterli. Total Security gereksiz.

Evet.

O kadar falaya gerek yok alternatif güvenli satıcı sitelerinden de alabilirsiniz ki konuda söylendiği hini KIS gayet yeterli.
Az önce KIS'e geçiş yaptım ve gerçekten de oldukça gelişmiş. Sadece 23.75 TL para verdim :)
Web kamera koruması bile varmış. Yeni öğrendim.
KTS yerine iyi ki de KIS almışım :)

Web kamera koruması bile varmış. Yeni öğrendim.
KTS yerine iyi ki de KIS almışım :)
Bilmediğiniz daha çok özelliği bulunmakta diğer bilgileri de bağlantıdan öğrenebilirsiniz.
KTS tam güvenlik ve şifreleme teknolojileri gibi ekstra özelikleri var bunlar ileride gerekli olursa yükseltirsiniz lisansı ancak normal kullanıcıya KIS yeterlidir. Hayırlı olsun.

Internet Security versiyonu 23₺. Buna da göz atabilirsiniz.

Total Security ise şurda daha ucuz.
Çok ucuz burada güvenilir mi acaba?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı