Kaspersky Premium alınır mı?

düşenekmek

Decapat
Halihazırda Kaspersky standart deneme sürümünü kullanıyorum. Bitmesine 10 gün kaldı ve efsane cuma indirimiyle premium versiyonunun yıllık 279 TL olduğunu gördüm. Sizce alınır mı? Standarttan çok bir farkı var mı?

Bence değer. VPN özelliği kaliteli. Sırf bundan dolayı bile kullanabilirsin. 6 aydır kullanıyorum, memnunum.

Halihazırda Kaspersky standart deneme sürümünü kullanıyorum. Bitmesine 10 gün kaldı ve efsane cuma indirimiyle premium versiyonunun yıllık 279 TL olduğunu gördüm. Sizce alınır mı? Standarttan çok bir farkı var mı?

Şöyle düşün o para zaten dışarı çıktığında karnını doyurma paran. Çok da değil yani ayrıca özellikleri gerçekten çeşitli alınır.

VPN özelliği için alınır. Gayet işe yarıyor. VPN'si ile İspanya'ya bağlandım her yerde ispanyol reklamları çıkıyor :D Ek olarak kamera ve mikrofonunu kullanan uygulamaları sana söylüyor. Bu da iyi bir özellik.

Alınır hocam. yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum. Elim kolum oldu vpni. Malum bazen bir yerler kapanıyor. Youtube filan.

1.5 yıldır kullanıyorum. Vatan PC'yi alırken 10 yıl üyelik hediye etmişti :D Kaliteli ve güzel alabilirsin hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı