Kaspersky Premium ne kadar iyi?

ArdaReis00

Decapat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Merhaba! Ben antivirüs arıyorum. Bana Kaspersky Plus önerdiler. Peki Kaspersky Plus ile Kaspersky Premium arasındaki fark neler? Bilgisayar telefon tablet için. Kullanacağım bilgisayar macOS, tablet iPadOS, telefon Android. Oyun da oynayacağım ama oynadığım oyunları App Store'dan indirdiğim için sorun yok. En önemlisi mesela bir siteye girdim ve virüslü bir dosya indirdim, desin ki... Bu site tehlikeli, dikkatli olun, zararlı yazılım olabilir desin. Ve eğer virüslü dosya indirirsem virüsü tespit etsin ve silsin. Çok pahalı olmasın. En fazla aylık 20 TL. Tabii hepsi yıllık ama hesaplayınca ayda en fazla 20 TL olsun. İşte bu kadar. Peki bana tavsiyeniz hangi plan? Tüm ihtiyaçlarımı anlattım. Böyle bir şey için en iyisi Plus mı olur yoksa bütçe zorlayıp premium mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aradaki farka buradan bakabilirsiniz
3,4 farklı koruma daha geliyor premiumda fiyattada yaklaşık 30-35 fark var

Aradaki farka buradan bakabilirsiniz.
3,4 koruma daha geliyor premiumda fiyattada yaklaşık 30-35 fark var.

Evet oradan baktım antivirüs programını en çok korsan siteler için kullanacağım ve çıldıracağım o sitenin adı ile ya da o site ile alakalı bir şey yazıyorum konu kapanıyor sizce o siteler güvenli midir?

Aradaki farka buradan bakabilirsiniz.
3,4 farklı koruma daha geliyor premiumda fiyattada yaklaşık 30-35 fark var.

Dediğim site bir tane korsan film izleme sitesi aynı Netflix Disney gibi bir site o site içinde film var tıklıyorsunuz reklam çıkıyor reklam bitince film başlıyor falan güvenilir mi ben uzun zamandır kullanıyorum Avast Free plan ile tarama yaptım hiçbir sonuç alamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı