Kaspersky Pure 3.0 Tamamen Kaldırma

Bu işlerin profosyeneli olsanız anlarım belki. Benim gördüğüm profosyeneli de dahil antivirüs ve diğer silme araçlarını kullanıyorlar.
Size hangi seviyede olduğumu kanıtlayacak değilim bilen biliyor beni. Kullan değil verdiklerin, kullandırıyorlar ve kullandırmasının sebebi reg kayıtlarını ve dosya kalıntılarını bulmaya üşendikleri için öneriyorlar. Bilmeyen birine en basit şekilde anlatmaya çalışıyorlar.
Benim yöntemim ayrıntısına kadar açıklayıp nasıl silip, neleri yapmayacağını söylerim zararlı bulaşmış kişiye. İş yoğunluğum fazla ise birkaç program ile genel temizliğini sağlattırırım.
Kısaca basit olduğundan ve uzatmamak için öneriyorlar ve her virüse kullandırmazlar. Kullandırdıkları takdirde sistem çöker. Neyse, sen kullanırsan kullan.

Neyse, sen kullanırsan kullan.

Zaten ben de kullandığımı ve önerdiğimi yazdım. Yazılımın hangi çerçevede kullanılması gerektiğini belirttim. Madem sen kullanırsan kullan diyorsunuz, bana neden cevap yazdığınızı anlamadım. Tartışacak bir şey yok ozaman ?

Bana hiç bir şeyi kanıtlama zorunluluğunuz yok. Öyle bir istek de yok zaten. Yapabildikleriniz ve yapamadıklarınız ortada.

Yabancı sitelerde RevoUninstalleri vermelerinin sebebi üşendiklerinden değil, akılı,zamanı ve teknolojiyi kullanmalarından kaynaklanıyor. Yani işini bilmeyle alakalı.

Kısaca basit olduğundan ve uzatmamak için öneriyorlar ve her virüse kullandırmazlar. Kullandırdıkları takdirde sistem çöker.
Kimsenin Revo ile virüs sildirdiği yok. Hangi sistem çökmesinden bahsediyorsunuz siz ? Hangi virüse kullandırdıklarını gördünüz merak ettim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı