Kaspersky Pure 3.0

BlueGene

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Selam arkadaşlar,

Ücretli anti virüs sınıfında kıyaslama yapacak olursak Kaspersky Pure 3.0 nasıldır? Kullanan ve yorum yapmak isteyen olursa sevinirim.

Kendim geçenlerde komşumun tarihi eser nitelikte bir bilgisayarına kurdum, pc sorunluydu program kurarken windows yeniden başlıyordu, virüs olduğu belliydi zaten. :) Bende Kaspersky Pure 3.0 kurdum anında virüsleri buldu ve anti virüs veri tabanını, programı güncelledikten sonra bulduğu bütün zararlıları temizledi ve o antika pc kasılmadı. Sizlerin de kullanıp memnun olduğu veya şikayet ettiği bir durum var mı arkadaşlar? Para verip almayı düşünüyorum.

Kaspersky'a para verilir ama ücretsiz olan Avast home edition da ondan kalır yanı yok yani.

Kaspersky'a para verilir ama ücretsiz olan Avast home edition da ondan kalır yanı yok yani.

Kaspersky şuan en iyi güvenlik yazılımı. Avast o kadar iyi değil. Konu açan arkadaşım Kaspersky Pure 3.0 bence gereksiz. (zaten yanlış hatırlamıyorsam Windows 8.1 destekli değil.) Kaspersky Internet Security, Norton Internet Security veya Bitdefender Internet Security kullanabilirsin.

Kaspersky Pure 3.0 kurduğum sistemi yazmaya utanıyorum. :D O sistem de bile çalıştı ve temizlik yaptıysa her bilgisayar da çalışır. :) Virüsleri hemen buldu ve canlarına okudu, ben kaspersky'nin yalancısıyım interneti olmayan pc'de 1440 tane virüs buldu ve temizledi.
P4 3.0 ghz
512 mb ddr2 ram
Ati x 1500 ekran kartı
Asus marka ddr2 destekli, modelini bilmediğim bir anakart.
Windows modifiyeli xp sp3.

Benim kullanmak istediğim sistem ise şöyle;
AMD x2 7750 3.ghz o.c
Gigabyte GA-MA-770 ds-3 anakart .
4 gb DDR2 800 mhz ram.
Sapphire hd 5770 ekran kartı.
Windows 8.1 up.1

Seçimlerden sonra ortalık yatışsın, paraları çıkartıp yeni bir sistem toplayacağım. 2500 lira civarında. :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı