Kaspersky Rescure Disk Boot Edilmemesi

Dediklerinizi yaptım. Boot etti. USB bellek en başından beri zaten USB 2.0 portuna takılıydı.

Başında UEFI olmayan USB belleği seçince Boot etti. Eskiden o seçenek gözükmüyordu. O yüzden onu seçememiştim.

Boot etti ama böyle bir şey çıktı.

Bununla yazdır imajı. İmaj doğru indiğine emin misin? MD5 kontrolü yap istersen:
85e7add26fca4a0a7bf7e58b63165a24
HashTab ile kontrol ettiğimde dosyanın orjinal Hash ile uyuşmadığını gördüm. Ve google chrome ile indirmek yerine free download mananger ile indirdiğimde. Hash'ler uydu. Şimdi tekrar Boot etmeyi deneyeceğim.

Ve nihayet Boot etti. Hatta tarama bile bitti. İlk önce güncelleme yapıp tüm seçenekleri işaretleyip tarama yaptım.

Ve nihayet Boot etti. Hatta tarama bile bitti. İlk önce güncelleme yapıp tüm seçenekleri işaretleyip tarama yaptım.
Doğrusu oydu zaten güzel. Normal sistemde niye taramadın ki?
HashTab ile kontrol ettiğimde dosyanın orjinal Hash ile uyuşmadığını gördüm. Ve google chrome ile indirmek yerine free download mananger ile indirdiğimde. Hash'ler uydu. Şimdi tekrar Boot etmeyi deneyeceğim.
Bu tür büyük şeyler zaten indirme yöneticisi ile indirilmelidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…