- Makaleler
- 1
Kaspersky Security Cloud indirdikten 30 gün sonra etkinleştirin vb diyor. Bana Sosyal'de k.s.c bedava denmişti?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bedava kısmı var. Antivirüs bedava diğer bazı özellikler için ücret ödemesi gerekiyor.
***Windows Defender ücretsiz örneğin.![]()
Kurulum yaptıktan sonra çıkan bir ekranda ücretli olan sürümü kullanmaya yönlendiriyor. Orasını es geçmen yeter.
İlginç çok fazla kullanılıyor oyasaki. Ben hiç de çöp olduğunu düşünmüyorum. Piyasada "ücretsiz AV hizmeti veren" bir çok firma ile aynı kalitede bir program. Ücretlil sürümlerini ayrı tutuyorum ki ben de ofisimde Symantec ürünlerini kullanıyorum ki çok ciddi miktarda para ödüyorum.Windows Defender'in çöp olması dışında problem yok.
İlginç çok fazla kullanılıyor oyasaki. Ben hiç de çöp olduğunu düşünmüyorum. Piyasada "ücretsiz av hizmeti veren" birçok firma ile aynı kalitede bir program. Ücretliler sürümlerini ayrı tutuyorum ki ben de ofisimde symantec ürünlerini kullanıyorum ki çok ciddi miktarda para ödüyorum.
Bu tür yaklaşımları doğru bulmuyorum ben. Tecrübe ya da analiz yapmadan, holiganca tavırlar. Örneğin bende çok uzun süre karspesky ürünlerini kullandım ve bana çok ciddi problem yaşattılar. Her zaman sistemimi yavaşlattılar. Kişisel tecrübelerim nedeni ile ben Kaspersky'nin ücretli ve ücretsiz ürünlerini kullanmıyorum. Şimdi bu durum Karspesky'nin "çöp olduğunu mu gösterir?"
Biraz açık görüşlü olun.
Ne zaman yaşandı bu olay?Açık görüşlüyüm zaten. Denedim de konuşuyorum burada. Bilgisayarıma bir flash bellek takmıştım ve ardından Defender ile tarama yaptım sonuç temiz. Ama flashta musallat.exe varmışDevamına gerek yok.
Ne zaman yaşandı bu olay?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.