Kaspersky Security Cloud Free vs Norton Internet Security

eyre

Hectopat
Katılım
6 Aralık 2020
Mesajlar
4.699
Makaleler
2
Çözümler
36
1 senelik Kaspersky Security Cloud Free kullanıcısıyım ama anakartımla beraber gelen Norton Internet Security OEM bulunuyor.

Kaspersky Security Cloud Free'de kalınır mı yoksa Norton Internet Security'e geçmek daha mantıklı mı olur?
 
Kaspersky Internet Security all the way. MacBook için kullanıyordum şimdi kardeşimin Windows laoptop cihazınada yükledim.
 
F/P olarak Bitdefender Total Security kullanıyorum, kişisel bilgisayarlarımda. Şirketimde ise Symantec kurumsal çözümlerini kullanıyorum.
 
Günlük kullanımda kurumsal çözümler işinizi görmeyebilir. Standart kullanıcı anti virüsleri zararlıyı önlemeye öncelik verirken kurumsal çözümlar zararlı ile içeride mücadele verir. İş yapısı gereği kurum sistemlerinde çok fazla dış ortamla ilgili girdi-çıktı olur. Standart önleme çözümleri bu girdi-çıktı yoğunluğundan dolayı ya sistemi ya da girdi-çıktıyı aksatır/yavaşlatır. Bu yüzden kurumlar için farklı strateji gerekir. Kurumsal sistemde bir anda dışarıya giden dışarıdan gelen veri milyonu bulabilirken kişisel bilgisayarda bu girdi-çıktı 10-20 gibi çok az rakamdır. Bu sayılar farazi olup iş yoğunluk farkını anlatmak istedim. Bu konuyla ilgili şu videoyu izlerseniz tercihinizde nelere dikkat etmeniz gerektiği netleşir:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Geri
Yukarı