Kaspersky Security Cloud Free'de Kullandığım Ayarlar

Free olan sürümde firewall bulunmuyor, en önemli eksik bu bence, sizce Windows firewall yeterli koruma sağlar mı, Kaspersky ücretli sürümde bulunan firewall daha mı iyi ?

Free olan sürümde firewall bulunmuyor, en önemli eksik bu bence, sizce Windows firewall yeterli koruma sağlar mı, Kaspersky ücretli sürümde bulunan firewall daha mı iyi ?
Comodo Free Firewall kullanabilirsiniz, Windows Güvenlik Duvarı yeterli değil.

Mozilla Firefox ve Thunderbird kullanıyorsanız, trafik tarama özelliğini etkinleştirebilirsiniz.

Hocam konuyu biraz hortlatıyorum, ayarları dediğiniz gibi yaptım ve eicar test virüsleri ile denedim, sertifika denetimi yapmıyor, standart ayarlarda ise normal tehlike algılaması çalışıyor.

Benim asıl sorum; mozilla sertifika deposunu kullan seçeneğinin herhangi bir üstünlüğü var mı yada tehlike algılamada sorun çıkartır mı ? Şimdilik standart ayarlarda bıraktım.

Bu ayar hakkında bilgisi olanlar, bilgi paylaşırsa teşekkür ederim.

Mozilla sertifika deposunu kullan yapınca, https üzerinden cloud flare dns uyarısı veriyor, en doğrusu standart ayarda kullanmak.

Dosya Ekleri

• ayarlar ks.png
    43,6 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…