Kaspersky standart akıllı tahta virüslerini engeller mi?

Musty16

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kardeşim yarın okulda flashını ödev için tahtaya takacakmış fakat adım gibi eminim ki virüs bulaştıracak USB'ye. Çünkü okullardaki tahtalar virüs kaynıyor. Ondan sonra benim PC'ye taktığında o virüs bana da geçecek fakat sorum şu ki bende ki Kaspersky standart sizce engeller mi öyle kopyalanan virüsleri? Ek olarak malware falan indirmeme gerek var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar kardeşim yarın okulda flashını ödev için tahtaya takacakmış fakat adım gibi eminim ki virüs bulaştıracak USB'ye. Çünkü okullardaki tahtalar virüs kaynıyor. Ondan sonra benim PC'ye taktığında o virüs bana da geçecek fakat sorum şu ki bende ki Kaspersky standart sizce engeller mi öyle kopyalanan virüsleri? Ek olarak malware falan indirmeme gerek var mıdır?

Kaspersky engellerde USB leğe geçeceğini hiçç ama hiçç sanmıyorum.

Hocam engeller engellemesinede kardeşinize deyin bilişimciye veya okul müdürüne söylesin tahtada virüs olduğunu bir format atsın ayrıca Kaspersky tam olarak engelleyemeyebilir taktıktan sonra Malwarebytes ile de taratın.

USB belleğe virüs geçmesi çokta olası birşey değil zannetmiyorum fakat eğer yinede şüpheleniyorsanız tahtaya kaspersky kurabilirsiniz en azından birazda olsa tahtadaki virüsleri temizler.

USB belleğe virüs geçeceğini sanmıyorum. Hem bir de şuan da akıllı tahtalarda belli başlı siteler engelli ve açılmıyor diye biliyorum hocam.

USB belleğe virüs geçmesi çokta olası birşey değil zannetmiyorum fakat eğer yinede şüpheleniyorsanız tahtaya kaspersky kurabilirsiniz en azından birazda olsa tahtadaki virüsleri temizler.
Kral tahtaya nasıl kaspersky kursun. Kuramaz ve daha kendisi bile değil kardeşinin ile ilgili konu.

USB belleğe virüs geçmesi çok da olası bir şey değil zannetmiyorum fakat eğer yine de şüpheleniyorsanız tahtaya Kaspersky kurabilirsiniz en azından biraz da olsa tahtadaki virüsleri temizler.

Kanka tahtaya nasıl Kaspersky kursun ayrıca tahtalar Linux diye biliyorum ve okul yöneticisi değil öğretmen değil bunu yapsa yapsa okul yöneticileri ve öğretmenler kurabilir.

Hocam artık tahtalar Linux ve Linux'a öyle Windows gibi kolay kolay virüs girmez ayrıca bu tahtalar zaten öyle 7/24 kullanılan şeyler değiller hocalar en fazla PDF indirirler virüs olacağını sanmıyorum olsa bile USB'ye geçmez diye düşünüyorum bu çok zor neredeyse imkansız.

Şu anda genelde Windows 10 kullanıyor akıllı tahtalar.

Hayır milli eğitim tarafından zorunluluk getirildi Pardus kullanılacak diye biliyorum ben.

Tahtalarda Linux yok hocam.

Hocam ben çoğu tahtada gördüm ilginç ayrıca milli eğitim zorunluluk getirdi diye biliyorum bir yerde görmüştüm.

Hocam artık tahtalar Linux ve Linux'a öyle Windows gibi kolay kolay virüs girmez ayrıca bu tahtalar zaten öyle 7/24 kullanılan şeyler değiller hocalar en fazla PDF indirirler virüs olacağını sanmıyorum olsa bile USB'ye geçmez diye düşünüyorum bu çok zor neredeyse imkansız.

Hayır milli eğitim tarafından zorunluluk getirildi Pardus kullanılacak diye biliyorum ben.
Hayır hocam yanlışınız var. Şuanda güncel olarak Windows var bizde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı