Çözüldü Kaspersky tam taraması %99'da kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CLANSA

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar dün Kaspersky Total Security planını satın aldım. Dün tam tarama yaptım ve yaklaşık 1000 tane tehdit bulundu fakat uzun bir süre %99'da takılı kaldı ben de durdurdum. Sabah bilgisayarı açtığımda Kaspersky'ı açmayı denedim ama açılmadı. Ben de kaldırdım ve yeniden yükledim. Yeniden yükledikten sonra saat 13 civarında tam taramayı başlattım. Şuan saat 21 ve hala %99'da kaldı. Bu sefer de 2100 civarında tehdit algıladı gözüküyor ama hiçbir şekilde tamamlanmıyor yani yaklaşık 7 saattir %99'da. Desteğe mail attım ama daha dönmediler. Bu arada Windows 11 kullanıyorum ama Windows aktif değil şuan.

Çözüm
Hocam Kali Linux iso dosyasını ve ubuntu iso dosyalarını sildim sonra yeniden başlattım PC'yi. Tam tarama yaptım yaklaşık 30-35 dakika sürdü şimdi ise sorun tespit edilemedi yazdı. O dosyaları silmeden önce yaklaşık 2.700.000 dosya taranmıştı şimdi ise 1.2 diyor.
1764098223058.png
Arkadaşlar dün Kaspersky Total Security planını satın aldım. Dün tam tarama yaptım ve yaklaşık 1000 tane tehdit bulundu fakat uzun bir süre %99'da takılı kaldı ben de durdurdum. Sabah bilgisayarı açtığımda Kaspersky'ı açmayı denedim ama açılmadı. Ben de kaldırdım ve yeniden yükledim. Yeniden yükledikten sonra saat 13 civarında tam taramayı başlattım. Şuan saat 21 ve hala %99'da kaldı. Bu sefer de 2100 civarında tehdit algıladı gözüküyor ama hiçbir şekilde tamamlanmıyor yani yaklaşık 7 saattir %99'da. Desteğe mail attım ama daha dönmediler. Bu arada Windows 11 kullanıyorum ama Windows aktif değil şuan.
Oluyorsa güvenli modda tam taramayı yapıp sonra normal açıp tam tarama yapın bence.

Desteğe niye yazdınız sonuç gayet ortada. Adam sizin yaptıklarınızı temizlemeye çalışıyor. 2100 tane zararlıyı anca siler.

100 tane tehdit bulmuş bence bi format atın.

Arkadaşlar dün Kaspersky Total Security planını satın aldım. Dün tam tarama yaptım ve yaklaşık 1000 tane tehdit bulundu fakat uzun bir süre %99'da takılı kaldı ben de durdurdum. Sabah bilgisayarı açtığımda Kaspersky'ı açmayı denedim ama açılmadı. Ben de kaldırdım ve yeniden yükledim. Yeniden yükledikten sonra saat 13 civarında tam taramayı başlattım. Şu an saat 21 ve hala %99'da kaldı. Bu sefer de 2100 civarında tehdit algıladı gözüküyor ama hiçbir şekilde tamamlanmıyor yani yaklaşık 7 saattir %99'da. Desteğe mail attım ama daha dönmediler. Bu arada Windows 11 kullanıyorum ama Windows aktif değil şu an.

Bir zahmet format at craked islerle uğraşma Kaspersky ne yapsın şahsen ben 10-15 virüs görsem bilgisayardan direkt format atardım bir tane bile yokta.

Doğru düzgün crack uğraşırsan böyle olmaz hatta virüs bile olmaz bu arkadaş başka bir seviyede.
Çok bir şey indirmem aslında bilgisayara ama dün 3utools indirmeye çalıştım bir yerden ama sonrasında iptal ettim belki orijinal site değildir diye. Ondan olmuş olabilir mi?

Bu arada Kali Linux iso dosyası var VirtualBox için indirmiştim.

Çok bir şey indirmem aslında bilgisayara ama dün 3utools indirmeye çalıştım bir yerden ama sonrasında iptal ettim belki orijinal site değildir diye. Ondan olmuş olabilir mi?

Bu arada Kali Linux iso dosyası var VirtualBox için indirmiştim.
ben birtane virüs görsem direk format atarım bence format atın.

Temizlemeyi yarım bıraktığınız için öyle olmuş. Normalde böyle hatalı kullanıcı eylemlerinde Advanced disinfection devreye girer hatalı eyleminizi geri alıp ortadan kaldırıp sorunu da düzeltir ama devreye girmediğine göre demek ki o da bozulmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı