Kaspersky Temiz Windows ise virüs diyor

Shiku

Femtopat
Daha fazla  
2 gün önce bir dosya indirdim. 2 gündür kullanıyorum bugün eve geldiğimde Windows'un virüs bulduğunu gördüm. Dosyayı Kaspersky ile tarattım temiz dedi. Windows'da virüsü kaldır deyince klasörün içindeki DLL dosyasını kaldırdı. Dosyayı tekrar indirip kullanmalı mıyım?

2 gün önce bir dosya indirdim. 2 gündür kullanıyorum bugün eve geldiğimde Windows'un virüs bulduğunu gördüm. Dosyayı Kaspersky ile tarattım temiz dedi. Windows'da virüsü kaldır deyince klasörün içindeki DLL dosyasını kaldırdı. Dosyayı tekrar indirip kullanmalı mıyım?
Ne dosyası ama.

Bence silinik dursun ben 4 yıldır Kaspersky kunlanıyorum ve aşırı memnun bir şey sildiyse virüstür.

Windows güvenliği iyi olsa da mükemmel olmadığı ve Kaspersky kadar detaylı olmadığından, yanlış pozitif virüs bulabilir. Kaspersky uyarı vermiyorsa yüksek ihtimalle dosya virüslü değildir. Geri almanızı öneririm.
Eğer tereddütte kalırsanız ekstra olarak Malwarebytes kurup tam tarama yapın. Kaspersky kullanmaya devam etmek için Malwarebytes'i taramadan sonra silin. Bytes yanlış pozitif yapmayacaktır.

Bence silinik dursun ben 4 yıldır Kaspersky kunlanıyorum ve aşırı memnun bir şey sildiyse virüstür.
Yanlış okumuşsunuz hocam kaspersky virüs bulmamış zaten Windows bulmuş.

Kaspersky her zaman daha iyidir. Kaç yıldır Kaspersky kullanıyorum

Win64/Packed.VMProtect_AGen.S truva atı türevi
ESET ile tarattıgımda bunu buldu kaspersky hala güvenli diyor bilemedim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı