Kaspersky Total Security gerekli mi?

KodDelisi

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Ben geçen gün Kaspersky AV Free Versiyonu yükledim. Biraz bilinçsiz bir kullanıcı olduğumu düşünmekteyim ve iyi bir AV ye ihtiyaç duymaktayım. Ayrıca hacker, Rat, malware vb. şeylere karşı tam koruma istiyorum. Kısaca profesyonel bir koruma istiyorum. Sizce Kaspersky Total Security alınmaya değer mi bu özellikler için yoksa Kaspersky Security Cloud Free versiyon yeterli olur mu? Bu konuda biraz bilgisiz kaldım Şimdiden teşekkürler :)

Size göre iyi. Internet Security daha iyi fakat, 90 günlük bedava kullanabiliyorsunuz Total Security'i. Free versiyonu istediğiniz özelliklere göre yetersiz.

Daha iyi bir koruma için tercih edebilirsiniz AV'e para verebilecekseniz, fakat para vermek çok fazla içinizden gelmiyorsa Kaspersky Free versiyonu ile Malwarebytes Free kullanabilirsiniz Malware'lara karşı etkili çözümler için.

Daha iyi bir koruma için tercih edebilirsiniz Av'e para verebilecekseniz, fakat para vermek çok fazla içinizden gelmiyorsa Free versiyonu ile Malwarebytes Free kullanabilirsiniz Malware'lara karşı etkili çözümler için.

Malwarebytes'in Free versiyonunda, gerçek zamanlı koruma yok. Virüs direkt girer içeri. Sadece tarama esnasında bulur. Tabii bu da çok yetersiz. Bazı virüsler saniye içinde çökertiyor.

Malwarebytes'in Free versiyonunda, gerçek zamanlı koruma yok. Virüs direkt girer içeri. Sadece tarama esnasında bulur. Tabii bu da çok yetersiz. Bazı virüsler saniye içinde çökertiyor.
Hocam eğer para yatırmak istemiyorsa malware'lara karşı en etkili çözüm bu. Biliyorum gerçek zamanlı koruma olmadığını.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı