Kaspersky Total Security nasıl satın alınmalı?

471153

Hectopat
Kaspersky Total Security almak istiyorum kendi sitesi dışında başka sitelerde örneğin link çok daha uygun fiyata denk geliyor. Bu fiyat neden bu kadar uygun acaba işin içinde başka bir şey mi var? Siz olsanız nereden satın alırdınız?
Kendi sitesi

Yüksek ihtimal bir başkasının lisansı ya da başka bir kanunsuz iş. Orjinal alın, bir kez yıllık para vereceksiniz ve güvenliğiniz için bir program alıyorsunuz. Yine de ben hesabı ayarlamak zorundayım derseniz 1-2 arkadaşınızla ortak girmeye çalışın.

Yüksek ihtimal bir başkasının lisansı ya da başka bir kanunsuz iş. Orjinal alın, bir kez yıllık para vereceksiniz ve güvenliğiniz için bir program alıyorsunuz. Yine de ben hesabı ayarlamak zorundayım derseniz 1-2 arkadaşınızla ortak girmeye çalışın.
Doğru diyorsunuz. Fiyatı bana yüksek geldi. Forumda bir konu gördüm link 90 gün boyunca ürünü ücretsiz kullanayım memnun kalırsam kendi sitesinden satın alırım.

Önermiyorum, zamanında ben de bunlardan ucuz diye almıştım. Format atarken lisansı bilgisayardan silmeyi unuttuğum için format sonrası kullanamadım.
Kaspersky Destek'e ulaştığımda ise Resmi Mağaza dışından alışveriş yaptığım için yardımcı olamayacaklarını söylediler. Kısaca biraz daha para verip Resmi Sitesinden alın içiniz rahat olsun.

Merhaba,
Gittigidiyor ya da N11'den alıyorum ben hep. O sitelerde sorun yaşamadım hiç.
Ayrıca verdiğin linke ait site üzerinden çok alışveriş yaptım. Bir sorun yaşamadım bu güne kadar.
Site üzerinde canlı destekleri var, oraya sorularını yazarsan hemen dönüş alırsın.

Önermiyorum, zamanında ben de bunlardan ucuz diye almıştım. Format atarken lisansı bilgisayardan silmeyi unuttuğum için format sonrası kullanamadım.
Kaspersky Destek'e ulaştığımda ise Resmi Mağaza dışından alışveriş yaptığım için yardımcı olamayacaklarını söylediler. Kısaca biraz daha para verip Resmi Sitesinden alın içiniz rahat olsun.
Merhaba,
Gittigidiyor ya da N11'den alıyorum ben hep. O sitelerde sorun yaşamadım hiç.
Ayrıca verdiğin linke ait site üzerinden çok alışveriş yaptım. Bir sorun yaşamadım bu güne kadar.
Site üzerinde canlı destekleri var, oraya sorularını yazarsan hemen dönüş alırsın.
Teşekkürler cevaplarınız için. Satın almayı düşünüyordum ama forumda bu uygulamayı satın almadan süresiz kullanabileceğimizi öğrendim. Sizde faydalanmak isterseniz linkini attığım konunun son mesajlarına bakabilirsiniz.
Süresiz Kullanma

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı