Kaspersky Total Security vs Bitdefender Total Security

Bitdefender tavsiye ederim, hangisini alırsanız alın internetten daha ucuza keyler bulunuyor kendi sitesinden almanıza gerek yok.
 
Total Security - Internet Security özelliklerini karşılaştırın. Genelde Total Security aile kullanımına yönelik özellikler içeriyor, bireysel kullanım için Internet Security tavsiye ederim.

İkisi de çok iyi AV'ler, hangisini seçerseniz seçin pişman olmazsınız.
Oyumu Bitdefender'dan yana kullanıyorum.
 
Ben bu iki siteye baktım şu an bu yılın en iyisi Bitdefender 2021 tek üç yıldız alan kasperksky 2 yıldız almış.
Bitdefender internet secrutiy ile kasperksky Total secrutiy aynı özellik neredeyse ama kasperksky internet bu paralo güvenliğini vermiyor Total'da veiriyor. Özellik bakımında bence Bitdefender daha iyi uygun özellikleri iyi. Kararsızım hala coğu neye göre diyor kasperksky onu hala anlamadım.
 
Ben bu iki siteye baktım şu an bu yılın en iyisi Bitdefender 2021 tek üç yıldız alan kasperksky 2 yıldız almış.
Bitdefender internet secrutiy ile kasperksky Total secrutiy aynı özellik neredeyse ama kasperksky internet bu paralo güvenliğini vermiyor Total'da veiriyor. Özellik bakımında bence Bitdefender daha iyi uygun özellikleri iyi.
Parola yöneticisine ihtiyaç duyuyorsanız Bitdefender IS içerisinde bulunuyor. Fakat kullanmanızı tavsiye etmem, parola yönetimi için kullanılan yazılımlardansa fiziksel olarak not defteri kullanmak çok daha güvenli.
Kararsızım hala coğu neye göre diyor kasperksky onu hala anlamadım.
Kaspersky ürünleri AV testlerinden çok iyi sonuçlar alan, KSN sayesinde öne geçen, false-positive oranı düşük yazılımlar. Fakat forumdaki Kaspersky aşkını da es geçmemek lazım. :D
Tek bir siteden değil, olabildiğince fazla forum ve test kuruluşundan araştırma yapıp kendi kararınızı verin.
 

Geri
Yukarı