Kaspersky Total Security vs Security Cloud

Paister

Megapat
Total Security ve Security Cloud arasında ne fark var acaba? Total Security Amazon vb. yerlerden 1 yıllığı 40-50 liraya satın alınabiliyor fakat Security Cloud'u başka sitelerde o kadar ucuza bulamıyorum. Eğer farklar çok önemli değilse ucuza Total Security alıp kullanmayı düşünüyorum. Security Cloud kendi sitesinde %30 indirimle 3 cihaz için 360 lira kadar. Şu anda Security Cloud deneme sürümünü kullanıyorum ve bana biraz karışık geldi. Koruma anlamında da farklılıklar var mıdır? Yoksa sadece özellikler mi?

Alacaksanız bunu tavsiye ederim. Bildiğim kadarıyla Security Cloud bulut tabanlı. O yüzden olabilir.

Alacaksanız bunu tavsiye ederim. Bildiğim kadarıyla Security Cloud bulut tabanlı. O yüzden olabilir.

Fiyatı ne kadar zaman daha devam edecek bir bilginiz var mı acaba? Deneme sürümü kullanıyorum da şimdilik. Ayrıca sepete başka bir ürün koymuştum önceden şimdi onu çıkartamıyorum, ne yapmam gerekiyor?

Fiyatı ne kadar zaman daha devam edecek bir bilginiz var mı acaba? Deneme sürümü kullanıyorum da şimdilik. Ayrıca sepete başka bir ürün koymuştum önceden şimdi onu çıkartamıyorum, ne yapmam gerekiyor?
Ne kadar devam edeceği hakkında bir fikrim yok ama 1-2 aydır var bu kampanya. Fikrim yok sepet hakkında. Kaspersky desteğe yazarak bu konu hakkında yardım isteyebilirsiniz. 1-2 gün içinde yanıt vermişlerdi bana.

Bu olay taaa ocak ayında son buldu, fazla geriye gitmeyin isterseniz. O zamanlar McAfee Ultimate Security kullanıyordum.
Ocak ayında ortaya çıkmaya başladı desek daha doğru olur. Belki de hâlâ satıyordur, bilemezsiniz.

Ayrıca ocak ayı fazla da geri değil.
Yanlışım yoksa Avast hepsinden daha iyidir.
Evet; hacklenen, sistem dosyalarını virüslü olarak algılayan, kendini virüslü olarak algılayan mükemmel (!) bir antivirüs. Windows Defender kat kat daha iyidir bundan.
Fiyatı ne kadar zaman daha devam edecek bir bilginiz var mı acaba?
Maalesef bir bilgi yok yahut bulamadım. Haziran ayında aldım, hâlâ devam ediyor.

Ocak ayında ortaya çıkmaya başladı desek daha doğru olur. Belki de hâlâ satıyordur, bilemezsiniz.

Ayrıca ocak ayı fazla da geri değil.

Evet; hacklenen, sistem dosyalarını virüslü olarak algılayan, kendini virüslü olarak algılayan mükemmel (!) Bir antivirüs. Windows Defender kat kat daha iyidir bundan.

Maalesef bir bilgi yok yahut bulamadım. Haziran ayında aldım, hâlâ devam ediyor.

Aynen daha hiçbir antivirüs programının icat edemediği virüs deneme odası ve kıyıcı sadece Avast'ta var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı