Arkadaşlar dünden beridir 'Trojan. Multi. GenAutorunTaskFile. A' adında bir trojan olduğunu söylüyor ne yapmalıyım anlamadım. Tehlikeli bir virüs mü yoksa herhangi bir hatayı veya dosyayı virüs mü sanıyor?
Evet bulunduğu yer C:\Windows\System32\Tasks burası fakat tam olarak virüs mü anlamadım.Programda virüsün açıklaması ve hangi dosyada bulunduğu yazar, eğer temizleme işlemini "el ile" olarak seçtiyseniz program otomatik olarak kaldırmayacaktır. Görünene göre bulduğu virüs otomatik çalışan bir göreve ait ve büyük ihtimalle C:\Windows\System32\Tasks klasörünün içinde bulunuyor.
Yok hiç temizlemedim buraya onun için yazıyorum eğer tehlikeliyse sileceğim. Korsan ile ilgilenmiyorum. İngilizcesi iyi olan arkadaşlar şurayı çevirebilir mi ?Virüsü temizledikten sonra tekrar mı uyarı alıyorsunuz? Eğer böyleyse düzenli kullandığınız programlardan biri buna sebep oluyor olabilir. Ya da korsan oyun vb. işlerine kalkışıyorsanız virüs kaçınılmaz.
Tehlikeli olduğu için zaten zararlı diyor sana uygulama niye temizlemiyorsun? Gelen uyarıda önerilenleri uygula düzelir.Yok hiç temizlemedim buraya onun için yazıyorum eğer tehlikeliyse sileceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.