Çözüldü Kaspersky ve Malwarabytes birbiri ile çakışıyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Darth.Vader

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Mustafar
Arkadaşlar merhaba. Sistemde Kaspersky vardı fakat başka bir sürümünü indirmek istedim ve kendi silme programını ile sildim. Sonra indirmek istediğim sürümün setup dosyasını indirip kurmaya başladım. Kurma esnasında Kaspersky bir uyarı verdi. Malwarabytes ile çakışıyor imiş. Ben de Malwarabytes'ı sildim, Kaspersky'ı kurdum. Yarın tekrar Malwarabytes yükleyeceğim. Yüklerken sıkıntı olur mu? Veya ikisi çalışırken bir sıkıntı çıkarır mı? İkisi de ücretsiz sürüm.

Çözüm
Malwarebytes'ı aktif koruma olarak değil de sadece arada bir tarama amaçlı kullanırsanız sıkıntı çıkmaz. Hatta çok da iyi olur. Başka bir şekilde kullanmayın.
Kaspersky gerçek zamanlı korumada, MBAM ise taramada daha başarılı bana kalırsa. MBAM'ın koruması kapatılırsa, bir sorun olacağını sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı