Kaspersky ve Malwarebytes yeterli mi?

Thundem

Hectopat
Katılım
31 Ekim 2020
Mesajlar
1.140
Çözümler
1
Arkadaşlar, ben uTorrent ile bir oyun kurmuştum. Oyunu kurduktan sonra bilgisayar çok yavaşlamaya başladı. Şu an uTorrent ve yanında getirdiği PUP'ları, Revo Uninstaller kullanarak sildim. Sadece indirdiğim oyun duruyor. Kaspersky ile tam tarama yaptım bir şey çıkmadı ve sonra içim rahat etmediği için Malwarebytes kurup tarattım o da riskli bir exe dosyası buldu onu da temizledi. Şu an hem Kaspersky hem de Malwarebytes ile taratınca temiz çıkıyor. Sizce bu ikisi yeterli mi yoksa yapabileceğim başka bir şeyler daha var mı?
 
Bu ikisi yeterlidir herhangi bir sorun var mı şuan da?
 
Oyunu silin büyük ihtimal oyunda virüs olabilir bu arada bir de uygulamalarınızı kontrol edin sizin izniniz olamadan kurulmuş uygulamalar var mı diye ama belli etmiyor olabilir bu arada korsan kullanmak yerine lütfen orijinal kullanalım.
 
Kaspersky ve Malwarebytes yeterlidir.Lakin virüsün türü önemli.Hiç bir antimalware yazılımının bulamadığı zararlılar var.Bence önemli dosyalarını yedekle,format at.(Format atınca gitmeyen zararlıları düşünmeye gerek yok :D o kdr da paranoyak değilim) xD
 
@Turkish Kebab O bu konuya gidecekti sanırım:

 
@Turkish Kebab O bu konuya gidecekti sanırım:

Aynen öyle 😅
 
Herhangi bir yavaşlama sorunu yok hocam.

Tamam hocam bir sorun yok o ikisi yeterlidir zaten temiz çıkmış. Korsan oyun indirmenizi önermem zaten korsana desteğimiz yok, Steam kullanmanızı öneririm ama illa da korsan indireceğim diyorsanız RAR olarak indirin.
 

Geri
Yukarı