Kaspersky ve Windows Güvenlik Duvarı Kendiliğinden Kapanıyor

legend_master

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Windows 8.1 kullanıyorum bütün güncellemeleri tam bilgisayar kullanım ve performans anlamında hiç bir sorun yaşamıyorum ama dikkat ettim günde 1 defa kendiliğinden sağ alt köşeden uyarı çıkıyor.

Windows Güvenlik Duvarı Kapalı diye çıkan baloncuğa tıklıyorum güvenlik duvarı ve kaspersky kapalı gözüküyor. Aç diyorum açılıyor ama kendi kendine kapanmasına anlam veremedim, çok sık olmuyor hergün ortalama 1 defa.

Not: windows Kaspersky kapalı derken Kaspersky programı çalışıyor gözüküyor yani koruma duraklatıldı şeklinde bir uyarı kasperskye tıklayınca gözükmüyor. Çok enteresan geldi bana sebebi nolabilir dicem de virüs olamaz çünkü temiz sistem yeni formatladım. Sadece windows 8.1 ve office kurdum ikisi de lisanssız kendiliğinde KMS lisanslı olarak kurulum gerçekleştirdim acaba onunla mı ilgili anlayamadım.

Kaspersky'i orijinal kullanıyorum ve kendi sitesinden indirdim. KMS aracını da ben kurmadım yazılımın içine gömülü olarak aldım, kendi kendine aktivasyon işlemini gerçekleştirdi. Kaspersky tam taramada hiç bir şey bulmadı. Windows sürümümdeki KMS aracının virüslü olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
KMS aracını da ben kurmadım yazılımın içine gömülü olarak aldım, kendi kendine aktivasyon işlemini gerçekleştirdi.
O zaman sen en baştan hata yapmışsın. Sitemizden indirin ve format atın. Oynanmış sistemde sorunlar olması da normal.
Windows sürümümdeki KMS aracının virüslü olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
Virüstotalde dosyalarını taratabilirsin ancak çoğunu bulamayacağın için bir sonuca varamazsın. Format atın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı