Çözüldü Kaspersky Vho: Trojan. Msıl. Bitcoin. Kmn adlı dosya buldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Okarun

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bugün tatilden döndüm ve bilgisayarımı açtım ancak Kaspersky bir anda vho: Trojan. Msıl. Bitcoin. Kmn diye bir dosya buldu ama silmiş şimdi tam tarama yapıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum bilen varsa söyleyebilir mi?

Çözüm
Hocam şu an Roblox stüdyo üzerinden oyun yapıyorum ve ekran kartı kullanımı 100 - 0 arası sürekli değişiyor ama 46 derece.

Bende beğendim şu an tam tarama çekiyorum bir şey çıkmazsa rahatlayayim mi hocam?

Malware taraması değil. Kendin taraya basın ve alttan e-posta veri dosyalarını tara yı da tikleyerek ileri deyin. Sonra tüm sistem ciddi taranacak ve sonuca göre hareket edeceğiz.
Merhaba bugün tatilden döndüm ve bilgisayarımı açtım ancak Kaspersky bir anda vho: Trojan. Msıl. Bitcoin. Kmn diye bir dosya buldu ama silmiş şimdi tam tarama yapıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum bilen varsa söyleyebilir mi?

Bilgisayarda oturumun açık hesaplara bak, maillerini kontrol et başka cihazlardan hesaplarına girişler var mı diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mining virüsü buldu. Her şey kapalı, internet bağlantısını keserek tam bir tarama yap. Malwarebyte'In da ücretsiz sürümünde de aynı şekil tam tarama yap.

Maalesef miner zararlılarını antivirus firmaları kolay kolay karalisteye almıyor. Madencilik ile uğraşanlar varken bir de illegal bir şekilde başkalarının sisteminden kullanmaya çalışıyorlar. Bu yüzden farklı güvenlik araçları ile tarama amaçlı olarak sistemi belirli aralıklarda taratmada fayda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı