Caltus Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 156 Çözümler 3 15 Mart 2021 #21 Ben tarama yaptıktan sonra oyunların kısayolları bozulmuştu onu da düzelttim.
S SüleymanÇAKIRR Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 94 15 Mart 2021 #22 DDLAO dedi: Hocam direkt E: Diskini biçimlendirin, ne varsa gitsin. Deneyin bence. Genişletmek için tıkla... İşte E: diskimde 20-25 yıllık aile fotoğraflarımız var onlar olmasa yaparım direkt zaten. ArdaRiche1 dedi: Elinizde yedek bir disk varsa dosyalarınızı oraya atın diyeceğim ama virüs kendini diğer diskede kopyalayabilir. Genişletmek için tıkla... Şu anda zaten yedek diskimde o dosyalar var. Ama onda da virüs olduğundan şüpheli olduğum için yapamıyorum.
DDLAO dedi: Hocam direkt E: Diskini biçimlendirin, ne varsa gitsin. Deneyin bence. Genişletmek için tıkla... İşte E: diskimde 20-25 yıllık aile fotoğraflarımız var onlar olmasa yaparım direkt zaten. ArdaRiche1 dedi: Elinizde yedek bir disk varsa dosyalarınızı oraya atın diyeceğim ama virüs kendini diğer diskede kopyalayabilir. Genişletmek için tıkla... Şu anda zaten yedek diskimde o dosyalar var. Ama onda da virüs olduğundan şüpheli olduğum için yapamıyorum.
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #23 SüleymanÇAKIRR dedi: İşte E: Diskimde 20-25 yıllık aile fotoğraflarımız var onlar olmasa yaparım direkt zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam Kaspersky fotoğrafları algılamaz diye düşünüyorum virüs olarak. Tam tarama yapın güvenli modda, ama hepsini silmeyin çıkanların. Tehlikeli algıladığı dosyaları .exe değilse açıp bakın. Zaten bulaşmış bulaşacağı kadar, açsan ne olacak?
SüleymanÇAKIRR dedi: İşte E: Diskimde 20-25 yıllık aile fotoğraflarımız var onlar olmasa yaparım direkt zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam Kaspersky fotoğrafları algılamaz diye düşünüyorum virüs olarak. Tam tarama yapın güvenli modda, ama hepsini silmeyin çıkanların. Tehlikeli algıladığı dosyaları .exe değilse açıp bakın. Zaten bulaşmış bulaşacağı kadar, açsan ne olacak?