Kaspersky virüs temizlerken dosyalarımı siler mi?

Hocam daha 1 saat önce falan oldu senin olay. Trojan girmiş sana da. Hocam bana format gerekti, Kaspersky silemedi niyeyse. Malwarebytes ile tarattım, 300 Trojan buldu. Silemedim o yüzden format attım. Güvenli modda bilgisayarı çalıştır, Kasparsky ile tam tarama yap, o siler. Ama çok gecikme.
Konum buydu.

Hocam daha 1 saat önce falan oldu senin olay. Trojan girmiş sana da. Hocam bana format gerekti, Kaspersky silemedi niyeyse. Malwarebytes ile tarattım, 300 Trojan buldu. Silemedim o yüzden format attım. Güvenli modda bilgisayarı çalıştır, Kasparsky ile tam tarama yap, o siler. Ama çok gecikme.
Konum buydu.
Trojanı C:'de bulmuş olsa sıkıntı değil atarım format Kaspersky ile bile uğraşmazdım. Şimdi E: diskime bulaşmış ve onun için format da atamıyorum, ve Kaspersky temizlerken dosyalarımı da silebilir diye de elleyemiyorum. Elim kolum bağlandı resmen.

Trojanı C:'de bulmuş olsa sıkıntı değil atarım format Kaspersky ile bile uğraşmazdım. Şimdi E: diskime bulaşmış ve onun için format da atamıyorum, ve Kaspersky temizlerken dosyalarımı da silebilir diye de elleyemiyorum. Elim kolum bağlandı resmen.
Elinizde yedek bir disk varsa dosyalarınızı oraya atın diyeceğim ama virüs kendini diğer diskede kopyalayabilir.

Trojanı C:'de bulmuş olsa sıkıntı değil atarım format Kaspersky ile bile uğraşmazdım. Şimdi E: Diskime bulaşmış ve onun için format da atamıyorum, ve Kaspersky temizlerken dosyalarımı da silebilir diye de elleyemiyorum. Elim kolum bağlandı resmen.

Hocam direkt E: Diskini biçimlendirin, ne varsa gitsin. Deneyin bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı