Karantina ekranının fotosunu atabilir misin? Nasıl silmiyor anlamayadım.Kaspersky'da tespit edilen virüs islenemedi, tam tarama yaptım, virüsleri buluyor ama temizleyemiyor. Flash bellek ile temizlemeye çalıştım ama olmadı, ne yapmalıyim?
Kaspersky'da tespit edilen virüs islenemedi, tam tarama yaptım, virüsleri buluyor ama temizleyemiyor. Flash bellek ile temizlemeye çalıştım ama olmadı, ne yapmalıyim?
Kaspersky'da tespit edilen virüs islenemedi, tam tarama yaptım, virüsleri buluyor ama temizleyemiyor. Flash bellek ile temizlemeye çalıştım ama olmadı, ne yapmalıyim?
Trojen virüsü ya format ile yada usbye yazılmış bir virüs programı ile silinir başka türlü silemezsin buradaki videodaki gibi yap USB belleği kendi bilgisayarında değil başka bir bilgisayarda hazırla çünkü virüs hazırladığın USB belleğede bulaşır
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.