Kaspersky virüsü temizleyemiyor

said34

Femtopat
Daha fazla  
Kaspersky'da tespit edilen virüs islenemedi, tam tarama yaptım, virüsleri buluyor ama temizleyemiyor. Flash bellek ile temizlemeye çalıştım ama olmadı, ne yapmalıyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky'da tespit edilen virüs islenemedi, tam tarama yaptım, virüsleri buluyor ama temizleyemiyor. Flash bellek ile temizlemeye çalıştım ama olmadı, ne yapmalıyim?

Tam tarama sonucunu atabilir misiniz?

Güvenli modda tam tarama gerçekleştirin. Güvenli moda nasıl gireceğinizi bilmiyorsanız YouTube'a (işletim sisteminiz) örnek: Windows 10 güvenli moda girme; şeklinde aratabilirsiniz.

Virüsün tehlike derecesi ne görünüyor.

Trojen virüsü ya format ile yada usbye yazılmış bir virüs programı ile silinir başka türlü silemezsin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buradaki videodaki gibi yap USB belleği kendi bilgisayarında değil başka bir bilgisayarda hazırla çünkü virüs hazırladığın USB belleğede bulaşır

Cevapları görmemişim özileriür dm işteki bilgisayardaydı size yarın işe gidince atacağım fotoğrafını.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı