Ladrewest1
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Amd Radeon RX 590
16 GB RAM
Amd Ryzen 5 2600
GIGABYTE B450M S2H
- RAM
- 32GB
- SSD veya HDD modeli
- Kingston 1TB SKC3000S PCIe 4.0 NVMe SSD WD 8TB HDH
- Ekran kartı
- RTX 5070Ti
Merhaba,
Bugün Kaspersky VPN’i açtığım anda ekranın tam alt kısmında, yaklaşık 1-2 saniyeliğine “SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED” benzeri bir hata yazısı belirdi. Bu yazı mavi ekran şeklinde değildi, normal masaüstünün en alt tarafında çıktı ve çok hızlı kayboldu. Ardından sistem hiç mavi ekran göstermeden direkt kendini yeniden başlattı.
Hata o kadar hızlı görünüp kayboldu ki ek yazıları tam okuyamadım. Dump dosyası da oluşturulmamış, “döküm dosyası oluşturma başarısız oldu” şeklinde bir kayıt var.
Bu olay sadece bir kez yaşandı. Yeniden başlattıktan sonra sistem normal şekilde çalışmaya devam etti.
Kullandığım güvenlik yazılımı:
Kaspersky Premium ve VPN özelliği
Sistem özelliklerim:
Ek bilgiler:
Bu durumun tek seferlik bir driver çakışması mı yoksa tekrar edebilecek bir problem mi olduğunu öğrenmek istiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Bugün Kaspersky VPN’i açtığım anda ekranın tam alt kısmında, yaklaşık 1-2 saniyeliğine “SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED” benzeri bir hata yazısı belirdi. Bu yazı mavi ekran şeklinde değildi, normal masaüstünün en alt tarafında çıktı ve çok hızlı kayboldu. Ardından sistem hiç mavi ekran göstermeden direkt kendini yeniden başlattı.
Hata o kadar hızlı görünüp kayboldu ki ek yazıları tam okuyamadım. Dump dosyası da oluşturulmamış, “döküm dosyası oluşturma başarısız oldu” şeklinde bir kayıt var.
Bu olay sadece bir kez yaşandı. Yeniden başlattıktan sonra sistem normal şekilde çalışmaya devam etti.
Kullandığım güvenlik yazılımı:
Kaspersky Premium ve VPN özelliği
Sistem özelliklerim:
- İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D
- Ekran Kartı: MSI GeForce RTX 5070 Ti 16GB Shadow 3X OC
- Anakart: MSI PRO X870-P WiFi
- RAM: Corsair 32GB Vengeance 6000MHz CL36 DDR5
- Depolama: Kingston 1TB SKC3000S PCIe 4.0 NVMe SSD
- Soğutma: MSI MAG Coreliquid M360 ARGB 360mm
- PSU: BitFenix BPAB 850W 80+ Bronze
- Ses Kartı: Focusrite Scarlett
- İşletim Sistemi: Windows 11 (güncel)
Ek bilgiler:
- MSI Center kurulu değil.
- Hata yalnızca VPN’i açtığım anda oluştu.
- Windows Olay Görüntüleyici'de dump oluşturulamadığına dair bir kayıt dışında detay yok.
- Sistem şu anda tamamen stabil görünüyor, herhangi bir performans veya sıcaklık sorunu yaşamadım.
Bu durumun tek seferlik bir driver çakışması mı yoksa tekrar edebilecek bir problem mi olduğunu öğrenmek istiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: