Şöyle diyeyim. Güvenlik diyorsanız kesinlikle nordvpn, hızlı olsun güvenliği de olsun diyorsanız expressvpn veya protonvpn. Malum iş içinse touchvpn yeterli olacaktır para ödemenize gerek yok.
Opera VPN cidden bazen yavaşlığından dolayı sinirimi bozabiliyor. Bu yüzden daha hızlı bir şey istiyorum. Touch VPN'i kullanıp memnun kalan varsa düşüncelerini almak isterim.
Opera VPN cidden bazen yavaşlığından dolayı sinirimi bozabiliyor. Bu yüzden daha hızlı bir şey istiyorum. Touch VPN'i kullanıp memnun kalan varsa düşüncelerini almak isterim.
Kaspersky güvenlik yazılımları Kaspersky tarafından geliştirilip, test edilip satılmaktadır. Altyapısı da Kaspersky'e aittir. Ve güvenlik yazılımlarının bir yamuğuna rastlamadım.
Ama Kaspersky Secure Connection isimli yazılımı Kaspersky dağıtsa da altyapısını falan Kaspersky sağlamıyor bunu bilin. Şu anda AnchorFree isminde bir başkasının altyapısını kullanıyor Kaspersky Secure Connection.
Ben güvenlik yazılımını öneririm ama VPN'ini kullanıp kullanmamak size kalmış