Kaspersky vs BitDefender

Kaspersky vs BitDefender

• Kaspersky

• BitDefender

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Antivirüs olarak Windows Defender yeterli. Tehlikeli olduğunu düşündüğünüz işlemlerde Kaspersky Virus Removal Tool indirip tarama amaçlı kullanabilirsiniz.

Sistemi nasıl yoruyor? Hangi CPU'yu kullanıyorsunuz? Sistem SSD'ye mi HDD'ye mi kurulu? Bellek miktarı nedir?

Normal şartlarda Bitdefender CPU'ya daha az yüklenir fakat bellekten çok daha fazla alan tahsis eder. Düşük bellekli sistemlerde bu sebeple Bitdefender biraz daha ağır çalışır. 8 GB üstü olmadığı sürece Kaspersky gibi ESET gibi ürünleri öneririz.

CPU yükü konusunda da Kaspersky daha ağırdır. Bu konuda da eğer günümüz şartlarında ortalama üstü bir CPU yoksa ESET öneririz.

Av-test ve av-comparatives sitelerini inceleyin en iyisi.
2022 raporuna göre Bitdefender yılın ürünü seçilmiş. Avast, AVG ve Kaspersky arkasından geliyor.
Ben Norton kullanıyorum, yılın ürünleri arasında yok ama o da Malware korumasında ilk sırada geliyor.
Detay için; Summary Report 2022

Oyun ile alakalı bir eklenti indirdim lakin indirdikten hemen sonra 5 adet trojan gördü bende Defender ile silmeye çalıştım silmedi :)
İşte o zaman ilk defa Kaspersky kullandım ve direk trojanları sildi ve keşke daha önceden indirseymişim dedim sistem üzerinde RAM ve CPU tüketimi Defender'e göre çok düşük ayrıca Defender'in otomatik taramaları insanı çileden çıkarıyor ne program ne kayıt defteri bana mısın demiyor oyundayken bile HDD ve CPU'a acımıyor.

Antivirüs olarak Windows Defender yeterli. Tehlikeli olduğunu düşündüğünüz işlemlerde Kaspersky Virus Removal Tool indirip tarama amaçlı kullanabilirsiniz.
Windows Defender eğer tecrübeli biri isen yeterli yoksa yetersiz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video özetlemiş neden yetersiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı