Kaspersky vs BitDefender

gojofaniyim

Centipat
Daha fazla  
Dostlar Kaspersky Plus'um ve 1 aylık bitince BitDefender'e gecmeyi dusunuyorum. Hangisi daha iyi? Sistemimi zorlar mı? i5 13400F RTX 4060 DDR5 32 GB RAM var bilgilendirirseniz sevinirim.

Dostlar Kaspersky Plus'um ve 1 aylık bitince BitDefender'e gecmeyi dusunuyorum. Hangisi daha iyi? Sistemimi zorlar mı? i5 13400F RTX 4060 DDR5 32 GB RAM var bilgilendirirseniz sevinirim.
Sisteminizi hiç bir antivirüs zorlayamaz maşallah 😀 .

Sadece korumaya önem veriyorsanız kesinlikle BitDefender. Kendileri de bu sene yarışı 1. götürüyor zaten şuan. AV-Comparatives'e göre.

Sisteminizi hiçbir antivirüs zorlayamaz maşallah 😀.

Sadece korumaya önem veriyorsanız kesinlikle BitDefender. Kendileri de bu sene yarışı 1. götürüyor zaten şu an. Av-comparatives'e göre.

Hocam sadece beni korusun yeter o zaman sımdı geceyi mi sizce Plus'da bir tek tarama yapıyorum.

hocam eset ratleri felan engeller mi sağlam mıdır beni korusun yeter bitdefender mecbur free kullanacağım fiyatları tuzlu karşılaştırırsanız sevinirim.
BitDefender free size tuzlu geldiyse ESET sizi bitirir.
Free kullanacaksanız BitDefender kullanmayın.

BitDefender free size tuzlu geldiyse ESET sizi bitirir.
Free kullanacaksanız BitDefender kullanmayın.
hocam farkettim esetin fiyatlar ne ya. kasperskyda satın alamıyorum premium nedense bug yüzünden freeden devam mı o zaman hocam.

Dostlar peki virüsler nasıl girer ve girince ne gibi zararlar verebilir üstüne virüs taraması yapmadan önce prefetch temp ve %temp% silinmeli mi?

Virüs indirdiğimiz oyunlardan, wifimizden ve güvenlik zaafiyetlerinden girer. Oyunları güvenli ve resmi yerlerden yükleyerek çözebiliriz. Wi-Fi'yi modem güvenlik duvarını açıp ağımıza bağlı diğer cihazlarda dikkatli olmalıyız. Zaafiyerlerde ise yapabileceğimiz tek şey tüm uygulamaları güncel tutmak. Onun harici BitDefender, Kaspersky ve ESET dahili Zero day attack protectiona sahiptir.

Virüs indirdiğimiz oyunlardan, wifimizden ve güvenlik zaafiyetlerinden girer. Oyunları güvenli ve resmi yerlerden yükleyerek çözebiliriz. Wi-Fi'yi modem güvenlik duvarını açıp ağımıza bağlı diğer cihazlarda dikkatli olmalıyız. Zaafiyerlerde ise yapabileceğimiz tek şey tüm uygulamaları güncel tutmak. Onun harici BitDefender, Kaspersky ve ESET dahili Zero day attack protectiona sahiptir.

Dostum sabahtan beri PC'ye gecmedim sanki virüs var diye MBAM ve Kaspersky Plus'la tarattım tehdit yok sırtı mı dayayabilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı