Kaspersky vs BitDefender

Bende oyunlar crackli, Wi-Fi'de güvenlik duvarı açık ve tüm uygulamalarım güncel değil. Ayrıca resmi Microsoft key kullanmıyorum. Yani 1. ve 3. yerlerden saldırıya açığım. Ama sorun yok.

Dostum sabahtan beri PC'ye gecmedim sanki virüs var diye MBAM ve Kaspersky Plus'la tarattım tehdit yok sırtı mı dayayabilir miyim?

MBAM ve Kaspersky veri tabanı geniş av lerdir. Emsisoft emergency kit ile malware taraması yaparsanız ve temiz çıkarsa sistem temizdir. En iyi pasif yazılım Emsisoft ve Norton Power Eraser'dir. Hatta Norton Power eraserde ayarlardan kök araç taramasını açın ve tam taramaya basarak sistemi yeniden başlatın. Bu sayede çok güçlü bir tarama yapacaktır.

Bende oyunlar crackli, Wi-Fi'de güvenlik duvarı açık ve tüm uygulamalarım güncel değil. Ayrıca resmi Microsoft key kullanmıyorum. Yani 1. ve 3. yerlerden saldırıya açığım. Ama sorun yok.

MBAM ve Kaspersky veri tabanı geniş av lerdir. Emsisoft emergency kit ile malware taraması yaparsanız ve temiz çıkarsa sistem temizdir. En iyi pasif yazılım Emsisoft ve Norton Power Eraser'dir. Hatta Norton Power eraserde ayarlardan kök araç taramasını açın ve tam taramaya basarak sistemi yeniden başlatın. Bu sayede çok güçlü bir tarama yapacaktır.

Dostum soyleki nem evham yapıyorum sanki virüs varmıs gibi PC'de hiç crackli korsan yazışım yok sadece zaanınd TreeSize OCCT falan indirmistim isim bitince silmistim durduk yere virüs girdi mi yad onceden keylogger girdide sımdı mi aktif diye korkuyorum.

Dostum soyleki nem evham yapıyorum sanki virüs varmıs gibi PC'de hiç crackli korsan yazışım yok sadece zaanınd TreeSize OCCT falan indirmistim isim bitince silmistim durduk yere virüs girdi mi yad onceden keylogger girdide sımdı mi aktif diye korkuyorum.

Bu kadar paronayaklığa gerek yok. 1 aktif antivirüs ve birkaç pasif antivirüs yeterli güvenliği sağlar.

Hocam şöyle ki format atmayı da bilmiyorum yani bir sorun olursa ne yapacağım bilmiyorum ayrıca dediğim gibi tamamen kasperskya güvenebilir miyim?

Tamamen güvenin ayrıca format harici ayarlardan sıfırla diyebilirsiniz yüzde 90 virüsler sıfırlama sonrası giderler.

Ben Kaspersky yanına Emsisoft emergency kit ve Norton Power Eraser öneriyorum. Malwarebytes da eklenebilir.

Hayır Steam tamamen güvenilirdir.

Tam ekran yapmışsındır ayarlardan. Çerçevesiz mi penceresiz mi ne tam ekran yap düzelir. Bende de oluyor.

Tam ekran yapinca azıcık duzeliyor hocam sizde de mi hep öyle bu arada çok teşekkürler hiç terlemediniz başkası olsa kardesim ne derdin bitmiyormuş derdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı