Kaspersky vs ESET

Mehmet Akif T

Hectopat
Yer
Malatya/Yeşilyurt
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop Özellikleri:Ryzen 7 4700U 16GB Ram 256GB Depolama APU ekran kartı.(LAPTOP Lenovo E15)
Meslek
Öğrenci
Merak ettiğim şey hangisinin iyi olduğu. Telde bir test virus (eicar miydi neydi virüs gibi gorunen antivirusleri test etmek için kullanılan şey) indirdim, Kaspersky bir şey yok dedi. ESET indirdim, o zaten dedi bu virus degil test diye (Kaspersky görmezden gelmiş de olabilir ve mobildeyim) Kaspersky kaldırdım ESET yükledim ama biri güven kazanmış biri ise her şeyde (dosya acma indirme duzenleme vs) tariyor hangisi iyi veya ikisini de ayni anda kullanabilir miyim?(para veririm sorun yok)
Kaspersky sonradan tespit etti dosya adi eicar'mis.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani bence ESET daha iyi gibi. Ancak farklı bir program önerebilirim. İsmi McAfee ve gayet iyi bence.

2'sini aynı anda kullanmayın. Çakışma sorunları yaşayabilirsiniz. Genellikle testlerde Kaspersky önde Bitdefender 2. sırada, Eset ve Norton 3-4. sıralarda yer değiştiriyorlar. O yüzden ilk tercihiniz Kaspersky sonra Bitdefender olsun. Mobilde bu programların hepsi başarılı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı