Kaspersky vs Malwarebytes

Herkes Kaspersky demiş fakat ben Malwarebytes derim açıkçası. Kendisi beni defalarca virüsten kurtardığı için kendisini kurtarıcı olarak görüyorum :D

İkisi aslında pek karşılaştırlamaz burada kullanıcının ne aradığı önemli. Çünkü birisi Anti-Virüs diğeri Anti-Malware. Kaspersky gerçek zamanlı koruma tarafında daha güçlü ve etkiliyken, Malwarebytes tarama yapma ve özellikle reklam virüsleri konusunda daha başarılı. Yani sizin amacınız hali hazırda kullandığınız bilgisayarı virüslerden korunmak ise Kaspersky kullanmalısınız. Bilgisayarınıza etkin bir anti-virüs yoksa ve bilgisayarınıza virüs girdiğini düşünüyorsanız, Malwarebytes öneririm. Ancak bu iki program birbiri ile uyumlu çalıştığı için, virüs girmesi durumunda ikisini de aynı anda kullanarak daha olumlu sonuç alınabilir.

Son düzenleme:
Kaspersky. Buda canlı canlı testi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Malwarebytes eş-zamanlı koruma için başarılı değil. Kaspersky kullanın, Malwarebytes'ı da yanına indirip "Real-Time Protection" özelliklerinin hepsini kapatın. Malwarebytes'ı sadece arada tarama yapmak için kullanın. Kaspersky'i ise eş zamanlı koruma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı