Kaspersky vs Norton

Kaspersky'ın (bence) en büyük artısı bir antivirüsten öte güvenlik sistemi gibi bir işleyişi olması. Ama norton da gayet kaliteli bir sistem. Ben 2 senedir Eset kullanıyorum onda da bir problem görmedim. Ama lisans satın almaya gerek kalmadan ücretsiz de bir sürü güvenlik yazılımı üretildi. Onlara da bakabilirsin.
 
Kaspersky Internet security yeterlidir.
Sayfa'nın aşağısında Total security sunduğu özellikler belirtilmiş. Onları seçmek tamamen size kalmış.
 
Tavsiyem, Kaspersky'a yönelik olacaktır. Norton da oldukça iyidir. Tercih meselesi.
Kaspersky'ın da 3 tane sürümü var. Hangisi tercih edilmeli?
Internet Security bence. Total Security daha çok profesyonel kullanıcılar ve küçük çaplı işletmeler için tasarlandı.

Tek cihaz 2 yıl alabilirsiniz. Tek cihazlık lisansımla hem Android cihazımda hem de Windows'umda kullanıyorum.
 
Firewall'u sizin için büyük bir gereksinim olarak görmediğim için, Kaspersky Free sürümü sizi virüsten korumak için tamamiyle yeterlidir diyebilirim. Şu linkten hangi sürümün hangi özelliklere sahip olduğunu görebilirsiniz.


Kaspersky Internet Security'nin ek olarak güvenli bankacılık, aile koruması ve güvenlik duvarı özellikleri mevcut. Total Security'de ek olarak şifre yöneticisi ve dosya şifreleme özellikleri mevcut. Bunlar benim ihtiyacım olmayan özellikler, sadece virüsten korunayım yeter diyen birisi için ücretsiz sürümü tercih etmesinde hiç bir problem görmüyorum.
Firmayı desteklemek için satın alınabilir, o ayrı.
 
Kaspersky'ın da 3 tane sürümü var. Hangisi tercih edilmeli?
Ev ürünleri tarafında en iyi çözümü Security Cloud Personal/Family. Daha çok premium hissi veriyor. Detayları bu sayfalarında mevcut. Fakat Türkiye'de fiyatları bayağı pahalıymış. Yurtdışındayken 2 tane lisansını almıştım. Olmazsa KIS'e de bakılabilir. Ama en iyi çözümü hangisi derseniz, zaten cevabını vermişler.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı