Kaspersky'e yaptığım virüs testi sonucu

PeerSpot, Kaspersky'yi üstün Uç Nokta Uyum araçları ve uç nokta güvenlik yazılımı alanlarında en iyi çözümlere sahip olması nedeniyle 2021'de EPP pazarında bir Lider olarak onayladı. Kaspersky, Radicati'nin Gelişmiş Sürekli Tehdit Koruması Pazar Çeyreği 2022'de üst üste üçüncü kez En İyi Şirket olarak seçildi.

buda sorunun cevabı
sen test yaptın ve sonucu kötü ama dünyada zibilyar tane istatistik şirketi test yapıp ödül vermiş ama senin testinden geçememiş vah kaspersky a vah

PeerSpot, Kaspersky'yi üstün Uç Nokta Uyum araçları ve uç nokta güvenlik yazılımı alanlarında en iyi çözümlere sahip olması nedeniyle 2021'de EPP pazarında bir Lider olarak onayladı. Kaspersky, Radicati'nin Gelişmiş Sürekli Tehdit Koruması Pazar Çeyreği 2022'de üst üste üçüncü kez En İyi Şirket olarak seçildi.

Bu da sorunun cevabı
Sen test yaptın ve sonucu kötü ama dünyada zibilyar tane istatistik şirketi test yapıp ödül vermiş ama senin testinden geçememiş vah Kaspersky'a vah

3 yıl önce ödül almış. Niye almış onu da bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada ikinci virüs görev yöneticisini açtırmıyor.
Videosunu atayım. Birinci virüs bilgisayarı açtırmıyor fakat silinebiliyor (20.denemede falan) . Diğer virüsle birleştirebilirim ama yapmadım.

Malwarebytes, Spyhunter5, Eset, Bitdefender, System Mechanic.
Eset'den geçmeyip Kaspersyk den geçecek he. Hocam kusura bakma da şu söylediğini Bilişim okuyan lise öğrencisine söylesem inanmaz. Yapmayın kurban olayım. Eset dediğiniz programdan virüsler elini kolunu sallayarak geçiyor Windows Defenderden daha kötü bir program.

Zero day exploit demişsiniz. Windows'unuz güncel mi?

Yazdıklarınız ilgi çekici, video eklemesi yaparak konuyu canlandırabilirsiniz..
Şu an çekiyorum. 13 dakika oldu şu an. Yanlışlıkla bilgisayarı yeniden başlatmadan sil butonuna bastım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
virüsü geliştirdim. Kaspersky çöktü.

PUA Trojan generic diyor.

Yazdıklarınız ilgi çekici, video eklemesi yaparak konuyu canlandırabilirsiniz..
Attım.

Yaptığınız bu muazzam testlerden geçen Av'ler var mı?
Aslında bir tane var. Diğerleri online. Acrabit geçti. O da sadece bu iki testte. Diğer testlerde bulamıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı