kral nemesiz
Femtopat
Malwarebytes, Spyhunter5, Eset, Bitdefender, System Mechanic.Mesela hangisini denediniz ? Kaspersky nin bulmadığı şeyleri bulan diğer AV nedir ?
Malwarebytes, Spyhunter5, Eset, Bitdefender, System Mechanic.Mesela hangisini denediniz ? Kaspersky nin bulmadığı şeyleri bulan diğer AV nedir ?
PeerSpot, Kaspersky'yi üstün Uç Nokta Uyum araçları ve uç nokta güvenlik yazılımı alanlarında en iyi çözümlere sahip olması nedeniyle 2021'de EPP pazarında bir Lider olarak onayladı. Kaspersky, Radicati'nin Gelişmiş Sürekli Tehdit Koruması Pazar Çeyreği 2022'de üst üste üçüncü kez En İyi Şirket olarak seçildi.
Bu da sorunun cevabı
Sen test yaptın ve sonucu kötü ama dünyada zibilyar tane istatistik şirketi test yapıp ödül vermiş ama senin testinden geçememiş vah Kaspersky'a vah
EsetNod32 bulamadı. Birdefender bulamadı. Windows Defender bulamadı. Fakat exploit gibi bir şey.Yaptığınız bu muazzam testlerden geçen Av'ler var mı?
Eset'den geçmeyip Kaspersyk den geçecek he. Hocam kusura bakma da şu söylediğini Bilişim okuyan lise öğrencisine söylesem inanmaz. Yapmayın kurban olayım. Eset dediğiniz programdan virüsler elini kolunu sallayarak geçiyor Windows Defenderden daha kötü bir program.Malwarebytes, Spyhunter5, Eset, Bitdefender, System Mechanic.
Evet güncel. Zero day demem doğru olmaz aslında. Çok uzun zamandır olan bir sorun. Çok ciddi bir hata yapmışım pardon.Zero day exploit demişsiniz. Windows'unuz güncel mi?
Şu an çekiyorum. 13 dakika oldu şu an. Yanlışlıkla bilgisayarı yeniden başlatmadan sil butonuna bastım.Yazdıklarınız ilgi çekici, video eklemesi yaparak konuyu canlandırabilirsiniz..
Attım.Yazdıklarınız ilgi çekici, video eklemesi yaparak konuyu canlandırabilirsiniz..
Aslında bir tane var. Diğerleri online. Acrabit geçti. O da sadece bu iki testte. Diğer testlerde bulamıyor.Yaptığınız bu muazzam testlerden geçen Av'ler var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.